September 25th, 2021

Nordsjælland Håndbold-TTH Holstebro 25-32 (15-15).
Målscorere: Jesper Dahl og Tobias Jørgensen hver 5, Carl-Emil Haunstrup og Andreas Magaard hver 4, Kasper Kisum og Jeppe Cieslak hver 2, Frederik Andersson, Hakan Sahin og Nichlas Hald hver 1.
Topscore hos TTH var Allan Damgaard med 10 mål godt fulgt op af Magnus Bramming – tidligere NH-spiller – med 7 mål.
Straffe: 3 til NH hvoraf 2 blev udnyttet og 4 til TTH hvoraf 3 blev udnyttet.
Udvisninger: 3 til NH og 0 til TTH
Tilskuere: 1.020 i Royal Stage 24. september 2021.

Fredagens kamp i Royal Stage mod TTH Holstebro blev desværre ikke vendepunktet for Nordsjælland Håndbold.
Forventningen hos hjemmepublikummet fejlede ikke noget og fra start var der lagt op til en festaften med en toptunet Kong Nord den Yngre.
NH kom godt fra start og bragte sig foran 2-1 efter små to minutter. Det kunne have fortsat, men de næste angreb udeblev målene bl.a. med et brændt straffe og så var stillingen 3-3. I det følgende angreb fik TTH tilkendt straffe, som Magnus Bramming skulle eksekvere, men det tog NH’s målmand Jimmi Andersen sig af og efterfølgende kunne NH bringe sig foran.

Troen på sejr indfandt sig
Efter et kvarter havde NH bragt sig foran med 9-6 og troen på en sejr begyndte så små at indfinde sig hos det trofaste publikum.
Desværre gik det ikke sådan, idet TTH fik udlignet og bragte sig også foran. Efter 25 minutter var stillingen 14-12 til TTH, særlig Allan Damgaard og Magnus Bramming gjorde det surt for NH. Halvlegen sluttede med en redning af målmand Frederik Andersson og efterfølgende kunne han sende bolden i et tomt mål til pausestillingen 15-15.

Dyr scoringspause
TTH kom bedst fra start i 2. halvleg, idet de hurtigt bragte sig foran 17-15. NH kunne ikke få angrebsspillet til at fungere; i mål ville bolden ikke, og det betød at TTH hurtigt kom i angreb og efter et kvarter i 2. halvleg var stillingen 23-18.
NH’s scoringspause på 10 minutter gjorde ondt på holdet, men NH fik reduceret og med 10 minutter igen havde NH reduceret til stillingen 21-24.
Herefter fik NH en periode med fejlafleveringer, skud forbi mål og TTH kom foran 30-24. Begge hold fik et par mål i de sidste minutter og kampen sluttede af med en sejr til TTH på 32-25.
Et ærgerligt nederlag for holdet viste særligt i 1. halvleg at de kunne matche TTH, men desværre kunne holdet ikke holde fast.
Der en ny kamp at vinde og om en uge drager holdet til Ribe, hvor Ribe-Esbjerg venter fredag 1. oktober klokken 18.30.