Målscorere: Jesper Dahl 6, Kasper Kisum 4, Tobias Jørgensen, Daniel Pedersen og Mathias Møller 3, Anders Agger, Carl Emil Haunstrup, Andreas Nielsen og Matias Campbell 1.
Udvisninger: NH 1, TTH 2
Tilskuere: 1.562 i Gråkjær Arena, Holstebro 5. februar 2020.

Træerne vokser ikke ind i himlen – i hvert fald ikke i Holstebro!
Efter sejre i de 2 sidste kampe blev det til et nederlag på 10 mål til TTH.
NH gav bolden op og kom foran 1-0 inden for det første halve minut. TTH fik udlignet efter et par minutter til 2-2- ved Magnus Bramming, vores tidligere fløj.

​Efter små 5 minutter havde TTH bragt sig foran 5-2, men efter et kvarter fik NH udlignet til 7-7.
Ved stillingen 10-9 fik NH tilkendt et straffe, men desværre blev situationen ikke udnyttet, idet Carl-Emil Haunstrup straffekast blev reddet af TTH’s målmand Simon Gade.
TTH bragte sig yderligere foran bl.a. ved at Johan Meklenborg – atter en tidligere NH-spiller – scorede på et straffekast.

Mange fejl
Desværre var der en del tabte bolde og regelfejl fra NH’s spillere hvilket resultere i, at TTH bragte sig foran 17-11, men heldigvis fik NH reduceret inden slutfløjt for ved halvlegen var stillingen 17-12.
TTH bragte sig hurtigt yderligere foran fra starten af 2. halvleg og NH-spillerne kunne slet ikke få spillet til at fungere og slet ikke få bolden bag Sebastian Frandsen, der afløste Simon Gade i pausen i målet. Efter 10 minutter var stillingen 24-14.

De to hold scorede på skift, men desværre kommer NH ikke tættere på TTH og på et tidspunkt er TTH foran med 11 mål. NH får du reduceret med et par mål i slutningen af halvlegen til slutresultatet 33-23.
Det var en kamp hvor NH ikke kunne få spillet til at glide;hverken i angreb eller forsvar og med 3 brændte straffe så bliver det svært.
Der skal igen hankes op, inden næste kamp venter tirsdag 11. februar hjemme i Helsingør mod Fredericia.