Skip to main content
Nyheder

Fredericia kommer til byen

By 10/02/2020september 5th, 2022No Comments

Vi var glade ovenpå sejren over Lemvig, men vi må også være ærlige og sige, at vi i den grad kom ned på jorden igen efter vores besøg i Holstebro. Efter en god indledning på kampen, lavede vi lige i overkanten af fejl op mod pausen og det gør man ikke ustraffet mod Danmarks måske bedste kontrahold. 

Vi tabte fuld fortjent, men de mange gode elementer, der trods alt var, har vi taget med videre og overall er vi et godt sted med fortsat stor tro på tingene. 

Dagens modstander fra Fredericia vil som Tvis også gerne afvikle kampene i et ekstremt højt tempo og i deres kampe er angrebsfrekvens ofte rigtig stor. Dén skal vi have sænket, så Fredericia skal bruge længere tid med bolden. 

Vores defensiv har løftet sig i løbet af sæsonen, så det er i høj grad angrebsmæssigt, vi skal have eksekverer på et lidt højere niveau – og kan vi det, så er der absolut muligheder i dagens match. 

Den traditionsrige klub fra fæstningsbyen har været et glædeligt gensyn for ligaen, hvor særligt hjemmebanen har sikret dem mange point. De nyder godt af en stor opbakning såvel ude som hjemme, så jeg håber inderligt, at vi kan lægge yderligt et lag på stemningen og sammen jagte endnu en hjemmesejr. 

Tænk tilbage på sidste hjemmekamp – og larm så lige en my mere. Det var en magisk oplevelse sidst. 

God kamp!