Hillerød
30/03 - kl. 19:00
NH vs TTH

Nordsjælland taber til Danmarks- pokal- og supercupmesterne

Nordsjælland Håndbold tørnede fredag aften i Gigantium ud mod Ålborg – som stillede mere eller mindre i stærkeste opstilling, idet både René Antonsen og Buster Juhl kom på banen i anden halvleg. NH havde igen fået Kasper Kisum med, mens bagspillerne – Nicolas Lundbye, Fabian Sandven og Mathias Møller fortsat er på skadeslisten.
Med næsten 3000 tilskuere i Gigantium – skulle vores unge hold prøve kræfter med landets p.t. stærkeste hold, og havde kampen bare varet een halvleg, så havde resultatet været flot – halvlegsresultatet var 18-17 og i løbet af første halvleg havde NH endda været foran både 6-8 og 8-10. Det var især Kasper Kisum, Jesper Dahl, Tobias Jørgensen og Carl-Emil Haunstrup, der var toneangivende.
Fra start af 2. halvleg blev René Antonsen, Ålborg Håndbold sendt på banen, og det skulle vise sig, at gøre ”ondt” på NH. Ålborg Håndbold gik fra stillingen 19-17 til 23-19 på bare 5 min. og det kom man sig aldrig over.  Ressourcerne slap op og de sidste 10 min. blev slemme for NH – slutresultatet blev en sejr til Ålborg på 34-25, men sejrscifrene lyver lidt, hvis man ser på kampen indtil det 40. min. Men naturligvis skal det med, at de danske mestre er et rigtig klassehold.
Efter kampen gav Andreas Nielsen udtryk for, at man egentlig var godt tilfreds som kampen skred frem – alle mand kæmpede bravt de første 40 min., men måtte så også blankt erkende, at ressourcerne slapt op. Det samme gav trænerstaben udtryk for, som Simon sagde: luften slap op til sidst.
NH kan tage fra Ålborg med oprejst pande uanset at nederlaget blev lige lovligt stort.
Fakta:
Målscore: Kasper Kisum 6, Tobias Jørgensen 5, Carl-Emil Haunstrup 5, heraf 2 på straffe, Jesper Dahl og Matias Ravn Campbell hver 3, Frederik Iversen 2 og Andreas Nielsen 1.
Topscorere for Ålborg Håndbold blev Mark Strandgård og Sebastian Barthold med hver 6 mål.
Næste NH kamp: er lørdag den 7. september 2019 hvor modstanderen er Århus Håndbold, kampen spilles kl. 15.00 i Helsingør.