Nordsjælland taber knebent til Århus Håndbold

Dagens kamp mellem Nordsjælland Håndbold og Århus Håndbold endte med en kneben sejr til Århus Håndbold – 27-28.
NH spillerne have set frem til dagen, som var første hjemmekamp i ligaen i denne sæson. Inden kampen var der spænding på om alle mand, på nær Nicolas Lundbye, kunne spille. Det viste sig at, Fabian Sandven var blevet klar efter sin skade, men Mathias Møller er stadig skadesramt.
Århus Håndbold kom bedst fra start og efter små 10 min. var stillingen 4-8. NH’s træner Simon Dahl valgte at tage en time out.
NH spillerne kæmpede sig bravt tilbage, og fik efter små 20 min. føling med Århus ved stillingen 10-10. Århus Håndbold blev på det tidspunkt ramt af 2 udvisninger mere eller mindre på samme tid. Den ene af udvisningerne skete på grund af en spiller for meget på banen. Tobias Jørgensen bragte NH foran for første gang ved stillingen 11-10. Nordsjælland Håndbold kunne desværre ikke holde denne føring. Århus fik udlignet til 13-13 og med et halv minut igen fik Århus bragt sig foran med 13-14 som blev halvlegsresultatet.
NH’s målmand Marcus Holmen havde i starten af halvlegen et par redninger som han uheldigvis fik ”skubbet” i mål. Hele holdet kæmpede bravt og viste gode takter både i forsvar og angreb.
Efter små 10 min. inde i 2. halvleg var stillingen 16-20, idet Århus kontraangreb bragte dem foran med 4. Den føring på 3 – 4 mål fortsatte langt ind i 2. halvleg, men med små 10 min. igen, fik NH hentet ind på Århus Håndbolds føring, og kom på 21 – 22. Desværre formåede NH ikke at få det udlignende mål, og slutresultatet blev 27-28.
Assistent træner Torben Nielsen sagde efter kampen at ”det var dejligt at se hvor flot de unge spillere kæmpede hele kampen” Det var trods alt et godt sammenspillet hold man mødte, da Århus Håndbold har spillet med – stort set – den samme stamme af spillere de seneste år, hvilket Erik Veje Rasmussen også gav udtryk for inden kampen ved VIP-arrangementet.
Alle spillere kæmpede bravt, og det dejligt at Fabian Sandven igen er spilleklar. Han viste sit potentiale bl.a. som straffekast skytte, da alle 4 straffekast blev eksekveret fuldt ud.
Fakta
Målscore: Fabian Sandven 6, heraf 4 på straffe, Tobias Jørgensen og Anders Agger hver 4, Andreas Nielsen og Jesper Dahl hver 3, Kasper Kisum, Matias Campbell og Carl-Emil Haunstrup hver 2 og Frederik Iversen 1.
Århus Håndbold her var det Tobias Møller 8, Torben Petersen 7, Nikolai Læsø 6, Andreas Martinusen og Mads Lønborg hver 3 og Besard Hakaj 1.
Udvisninger: Nordsjælland Håndbold 3 og Århus Håndbold 2.
Kampens spiller: Målmand Marcus Holmen