Skip to main content

HTH herreligaens grundspil er slut, og det gælder nu kvalifikationsspillet med formålet at sikre os endnu en sæson i ligaen.
 
5 hold – 4 kampe
Deltagerne i kvalifikationsspillet er holdene med placeringerne 9-13 i grundspillet. Det endte efter en meget tæt afgørelse med følgende udfald.
Nr. 9: Lemvig-Thyborøn
Nr. 10: Nordsjælland Håndbold
Nr. 11: SønderjyskE
Nr. 12: KIF Kolding
Nr. 13: TTH Holstebro
Alle hold skal møde hinanden én gang, hvilket betyder at alle hold spiller to kampe på udebane og to kampe på hjemmebane. De fire bedst placerede hold vil være sikret en ny sæson i ligaen. Mens femte- og sidstepladsen skal ud i play-off kampe mod et hold fra 1. division som enten bliver HØJ eller Grindsted.
 
Første to Point allerede sikret
Placeringen som nummer ti i grundspillet betyder at vi starter kvalifikationsspillet ud med to point på kontoen. Det samme gør 9. pladsen fra Lemvig-Thyborøn. SønderjyskE og KIF Kolding starter med et point hver, mens TTH Holstebro som endte nr. 13 i grundspillet starter uden point. Skulle to hold i kvalifikationsspillet slutte på samme pointantal vil grundspilsplaceringen også være vigtig her, da den vil afgøre hvem der slutter over hvem.
 
Kampprogram på vej.
Allerede nu ligger det fast hvem vi skal møde i de forskellige runder. Spilletidspunkter for runde 1-3 samt halfordeling af hjemmekampe ligger ikke fast endnu, men meldes ud hurtigst muligt sammen med information om billetsalg.
 
Foreløbigt program:
23. april: KIF Kolding (ude)
27. april: SønderjyskE (hjemme)
30. april: TTH Holstebro (hjemme)
7. maj kl. 15:00: Lemvig-Thyborøn (ude)