Nordsjælland Håndbold tabte i Fredericia

Fredericia-NH 33-26 efter halvlegsresultatet 17-12.
Målscorere: Carl-Emil Haunstrup 8 (heraf 5 på straffe) Frederik Iversen 5, Anders Agger, Mathias Møller, Andreas J. Nielsen, Jesper Dahl og Matias Cambel hver 2, Tobias Jørgensen.1.
 Straffe: 5 til hvert hold.
Udvisninger: 2 til Fredericia og 3 til NH.
Tilskuere:  2210, heraf flere end 60 NH-fan i thansen Arena i Fredericia, 14. oktober 2019.

Efter 10 minutter var stillingen 8-3 til Fredericia – Nordsjælland Håndbold havde svært ved at holde på bolden og kunne ikke få gang i scoringerne, hvilket betød, at NH tog sin første time out allerede efter 10 minutter og samtidig blev der skiftet målmand, idet Frederik Anderson ikke havde haft held med sine redninger. På mål kom Marcus Holmén.
NH fik reduceret, men fik aldrig helt kontakt til Fredericia, idet hjemmeholdet i det meste af 1. halvleg var foran med 4-5 mål. Efter 22 minutter fik NH reduceret til 10-13, men desværre kom NH ikke nærmere Fredericia i 1. halvleg. Første halvleg endte med en føring til Fredericia på 17-12.

2. halvleg startede også dårligt

Der var ikke spillet mange minutter af 2. halvleg før Fredericia havde øget føringen til 21-13. Efter et kvarter var stillingen 27-20. Der blev igen skiftet målmand, Marcus Holmén blev afløst af Frederik Andersson.
NH fik pyntet lidt på resultatet, med mål af Frederik Iversen, men lige lidt hjalp det, Fredericia øgede i de kommende minutter føringen og med små 10 min. igen var stillingen 30-24.
Kampens resultat blev 33-26.
Det siger også en del om hvad, der gik galt, når NH de første 10 minutter lavede 10 fejl og i 1. halvleg kun havde 3 redninger. Desværre var det en kamp der fra begge sider var præget af mange fejlafleveringer og skud på stolpe og der er ingen tvivl om, at der i den resterende uge skal trænes i træfsikkerhed.

Kamp igen på lørdag 19. oktober

Som det fremgår af målscoreroversigten var det ikke langskytternes dag i aften, så lad os håbe at de har gemt skytset til på lørdag 19. oktober , hvor NH allerede skal i kamp igen. Her venter Mors-Thy på NH’s hjemmebane i Helsinge. Lad os håbe at holdet inden da har fået rystet nederlaget af sig og at det går til kampen med en kæmpe gejst for der skulle gerne to point på tavlen.