Hillerød
13/04 - kl. 15:00
NH vs SAH
Skip to main content

Halldór Sigfússon erstatter Simon Dahl i Nordsjælland Håndbold.

Efter at det blev klart, at vores nuværende cheftræner Simon Dahl fortsætter sin karriere i Aalborg Håndbold som assistenttræner fra den kommende sæson, har vi i de seneste måneder arbejdet benhårdt på at finde en ny cheftræner til Nordsjælland Håndbold.

I processen har et vigtigt fokusområde været talentudvikling, som vi i snart tre år haft stor succes med.

Vores valg af Halldór Sigfússon fra Island var derfor ikke svært. Halldór er i denne sæson assistenttræner i TTH Holstebro, men har i løbet af sin karriere bl.a. været omkring ungdomslandshold i både Bahrain og Island. Ydermere har han i hans arbejde som træner for både FH Hafnarfjörður og Selfoss været med til at dygtiggøre unge og talentfulde spillere, der i dag har store roller på det islandske A-landshold. Endelig har Halldór været landstræner for Bahrains herrelandshold, som han stod i spidsen for til VM i 2021 i Egypten.

Halldór Sigfússon udtaler: ”Jeg tror at Nordsjælland Håndbold er perfekt for mig på dette tidspunkt i min karriere. Jeg har haft mange gode samtaler med både Jørn og Laurids i de seneste uger, hvilket gjorde mig meget interesseret i projektet. Mit mål, efter TTH Holstebro, har hele tiden været at fortsætte min trænerkarriere i Danmark, så derfor er jeg meget glad for muligheden.Nordsjælland Håndbold har et meget interessant hold med mange unge og ambitiøse spillere og et godt miljø og fællesskab, som jeg gerne vil være en del af.Simon og Laurids har lavet et fantastisk arbejde, og jeg ser frem til at være med til at føre processen videre med de unge spillere.”

Laurids Søgaard udtaler: ”Fra begyndelsen af processen har vi været meget afklaret omkring, hvilke ’krav’ vi havde til en ny cheftræner i Nordsjælland; hjerte for talentudvikling, forståelse for kombinationen af elite- og foreningskultur, arbejdsom og stor faglighed. Halldór passer perfekt på alle fire kriterier. Han har endda allerede opbygget et godt kendskab til ligaen og kommer ydermere med en del international erfaring, som forhåbentlig kan være med til at give et frisk pust til hele vores organisation.”

Jørn Blom udtaler: ”Det er en spændende proces vi har været i gennem. Først at skulle definere en trænerprofil for derefter at finde emner. Interessen har dog været stor, nærmest overvældende, så vi har brugt meget tid på at finde det rigtige match. Det er vi sikre på, at vi har med Halldór. Vi vil naturligvis gerne takke alle for den store interesse, der har været for cheftrænerjobbet. Vi ser frem til samarbejdet med Halldór og glæder os til fortsat at have fokus på talentudvikling og fællesskab i Nordsjælland Håndbold”

For yderligere information:

Sportschef, Jørn Blom Hansen, 7170 3917

Assistenttræner og talentchef, Laurids Søgaard, 6154 5111

Ny Cheftræner, Halldór Sigfússon, +354 862 3232