Hillerød
13/04 - kl. 15:00
NH vs SAH
Skip to main content

Ligesom ligaholdet har vores tre drengehold i NH-talent nu spillet årets sidste turneringskampe, og kigger ind i en kamppause, før nye udfordringer venter efter nytår. Vi har evalueret på halvsæsonen med talentchef Laurids Søgaard som er meget tilfreds med drengenes indsats.

”Vi oplever at vi har haft en halvsæson hvor vores unge mennesker stadig er ekstremt ærgerrige, og bidrager til at vi har et træningsmiljø som ligger helt i top. Det gør bestemt heller ikke miljøet dårligere at vi i år har fået et hold i herrernes 2. division til at bygge bro mellem U19 og førsteholdet.

Vi har rigtig gode erfaringer med at udfordre spillerne på et højere niveau og med en ældre aldersgruppe. Ikke kun til træning i dagligdagen, men også til kampe hvor vi har benyttet hele otte U17 spillere i U19 ligaen, samt hele vores U19 trup i herrernes 2. division. Vi ser det som en ekstremt stor styrke at kunne udfordre spillerne på det næste niveau, for at kunne gavne deres udvikling bedst muligt.”

Selvom Laurids og den øvrige trænerstab primært har fokus på udvikling, er det også værd at bemærke de flotte resultater holdene leverer.

U17 har hentet 17 point i ti kampe, og er klar til ligaen som starter efter nytår.

U19 ligaen løber hele sæsonen, og her har drengene på denne side af jul fået maksimalt udbytte med ni sejre i lige så mange kampe.

Derudover er det lykkedes for vores 2. divisionshold at hente 11 point i 11 kampe, og dermed etablere sig flot midt i rækken i deres første sæson.

Der er dermed god grund til at kigge frem mod en spændende halvsæson, hvor holdene forhåbentligt fortsætter de gode takter både til kampene, men også i træningen som Laurids endnu engang kommer ind på:

”Vi er inde i en god periode lige nu, hvor spillerne har været gode til at arbejde på de individuelle målsætninger vi sætter med dem. Det kan eksempelvis være tekniske ting som: Finter, skudformer og spil med stregen. Men der bliver også arbejdet meget med både mental og fysisk styrke i form af at træne godt i styrkelokalet, spise godt og kunne bibeholde fokus.”

Udover fokus på den igangværende sæson kigger teamet omkring holdene allerede nu ind i næste sæson. I løbet af januar forventes trupperne at være på plads. Det er derfor ved at være sidste udkald, hvis man kunne tænke sig at søge optag i NH-Talent.