Hillerød
13/04 - kl. 15:00
NH vs SAH
Skip to main content

Den 28-årige tyske playmaker kom til klubben sidste år fra 2. Bundesligaen og efter et rigtig godt år skifter den dygtige spilfordeler Nordsjælland Håndbold ud med en klub i en af verdens topligaer.

”Først og fremmest, at jeg er virkelig taknemlig for det år, jeg har været i Nordsjælland. Jeg har haft mange gode oplevelser. Jeg vil gerne sige en stor tak til klubben og holdet. Det har været virkelig sjovt både på banen og udenfor.”

Alligevel bliver det kun til en sæson i den lysegrønne trøje.

”I sport er det jo sådan, at du ikke altid kan planlægge, hvordan fremtiden ser ud på den lange bane. Nu skal jeg videre, og det er en drøm for mig at få lov til at spille i en af verdens topligaer! Jeg er sikker på, at det er det rigtige skridt at tage i min karriere og jeg glæder mig til at prøve mig selv af på et højere niveau.”

Glade for at hjælpe Justin videre
Nordsjælland Håndbold er stolte over, at det endnu en gang er lykkedes at udvikle og sende en spiller videre til en højere hylde.

Assistenttræner Laurids Søgaard udtaler følgende:

”Da vi sidste år lavede en aftale med Justin, var det lidt af en chance at tage for både Justin og os. For hvordan passede han egentlig ind i en dansk spillestil, kultur med mere? Udover resten af truppen, der har været dygtig til at integrere ham, så må jeg altså også tage hatten af for Justins store arbejde med at lære både sprog og spillestil.”

”Den chance har vi på ingen måde fortrudt og vi kunne sagtens have set Justin blive i Nordsjælland i flere år. Vi er naturligvis glade for, at vi kan hjælpe ham til en topliga og endnu en gang har fået bekræftet, at Nordsjælland Håndbold er en god vej til de store ligaer.”

For yderligere information:
Sportschef, Jørn Blom Hansen, 71 70 39 17
Assistenttræner, Laurids Søgaard, 61 54 51 11