Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Fra næste sæson bliver Léo Martinez fra US Ivry Handball en del af truppen hos Nordsjælland Håndbold på en 2-årig kontrakt

Den 30-årige playmaker har spillet hele sin seniorkarriere i den franske ligaklub US Ivry Handball, men nu er det tid til at prøve kræfter med en ny klub, ny liga og nyt land.

”Efter at have tilbragt 13 år i den samme klub og hele mit liv i det samme land, vil jeg gerne prøve noget nyt. Jeg har altid elsket at møde nye mennesker, kulturer og specielt at opleve andre måder at spille håndbold på. Så jeg ser virkelig frem til at spille i den danske liga.”

”Jeg glæder mig til at blive en del af holdet, for jeg tror virkelig på, at det er konkurrencedygtigt i ligaen. Jeg har mange ting at lære fra dansk håndbold, men jeg tror også, at jeg har mange ting at give som fransk spiller. Jeg ser frem til at hjælpe klubben med at nå deres målsætninger.”

Franskmanden tilslutter sig den nordsjællandske trup sammen med sin nuværende holdkammerat Jesper Dahl til næste sæson.

”Jeg har altid drømt om et udenlandsophold og efter at have mødt Morten Vium Troelsen, Jesper Dahl og hans kæreste Signe, har de givet mig lyst til at lære Danmark at kende. Jeg er også allerede gået i gang med at lære dansk med hjælp fra Jesper, men det er virkelig svært!”

”Jeg ser meget frem til at opleve et helt nyt sted, hallen, fansene, hele organisationen. Og selvom det selvfølgelig bliver udfordrende at forlade Frankrig, er jeg sikker på, at jeg – i Nordsjælland Håndbold – har valgt det bedste sted til at udvikle mig som håndboldspiller og menneske.”

Lidt af et scoop
Om tilføjelsen af franskmanden til truppen udtaler kommende cheftræner Laurids Søgaard:

”Leo er en tekniske velbegavet spiller, der har en enormt god flair for spillet. Han er dygtig i spillet omkring stregspilleren og så har han en lidt – i dansk kontekst – anderledes måde at bevæge sig rundt på banen. Det ser vi meget frem til at få integreret i Nordsjælland Håndbold.”

”I virkeligheden er det nok lidt af et scoop, at vi kan tiltrække en spiller af Leos kaliber. Leos og Jesper Dahls relation er selvfølgelig en betydelig faktor, men vi glæder os over den interesse, som Leo har udvist for Nordsjælland Håndbold som klub og den danske liga.”

For yderligere information:
Sportschef, Jørn Blom Hansen, 71703917
Kommende cheftræner, Laurids Søgaard, 61545111