Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Tirsdag morgen åbnede Nordsjælland Håndbold dørene til årets første morgenmøde for alle partnerne. Aldrig har vi oplevet så mange deltagende.

Her til morgen havde Nordsjælland Håndbolds Erhvervsnetværk besøg af den selvudnævnte gøgler Andreas Bo, der gavmildt gav indsigt i sine op- og nedture gennem karrieren som skuespiller, komiker, erhvervsdrivende og meget mere. Han delte også ud af gode råd til partnere og erhvervslivet, der går ind i sportsklubber. I den mere gøglede ende fik flere af vores partnere også bud på nye slogans til deres virksomheder med på vejen fra Andreas Bo.

Grin, seriøsitet, oplevelser og netværk. Alt i alt var det en fantastisk måde at begynde netværksåret på sammen med knapt 90 partnere – både nye, gamle og potentielle.

”Her til morgen mærkede vi en tydeligt øget interesse for NH med flere nye ansigter hos eksisterende og potentielt kommende partnere. Det er helt fantastisk at mærke, hvordan vores partnere og erhvervslivet bakker op om os i Nordsjælland Håndbold,” evaluerer salgs- og partnerchef Rikke Lago.

Selvom vi i dag oplevede rekordstort fremmøde til Erhvervsnetværksmødet, har vi altid plads til flere hos Nordsjælland Håndbold.

Er du blevet nysgerrig på, hvad vores erhvervsnetværk er og kan, eller har du blot lyst til at være gæst til næste møde den 6. februar, så kontakt salgs- og partnerchef Rikke Lago på 29 29 47 00 eller rila@royalstage.dk.