Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Når sæsonen 23/24 går på hæld, rejser cheftræner Halldór Sigfússon hjem til Island.

Efter et år i spidsen for de lysegrønne nordsjællændere træder cheftræneren ud ad sin kontrakt, når sæsonens sidste kamp er spillet. Det sker på baggrund af familiære årsager. Dermed opsiges samarbejdet mellem Nordsjælland Håndbold og islændingen et år før tid.

”Det er udelukkende af personlige årsager, jeg vælger at stoppe i Nordsjælland til sommer. Jeg savner mine børn og de savner mig. Det er ikke så simpelt at have familie i Island og arbejde her i Danmark. Så det har været svært at finde en god rytme med det hele,” forklarer cheftræner Halldór Sigfússon og uddyber:

”Jeg er ellers virkelig glad for at være træner her i Nordsjælland og havde planlagt at være her i mange år, for jeg elsker mit job. Men min familie er vigtigere end et arbejde og det har klubben heldigvis haft fuld forståelse for. Så til sommer rejser jeg hjem til Island og mine børn.”

Respekt for beslutningen
Det er vigtigt at pointere, at det er med god ro og orden, at samarbejdet mellem Halldór Sigfússon og Nordsjælland Håndbold ophører – og at han vil blive savnet på sidelinjen.

”Jeg har været rigtig glad for samarbejdet med Halldór. Fra første dag er han kommet med en utrolig stor energi og lyst til at flytte Nordsjælland Håndbold såvel som spillere. Nu ser jeg frem til de næste måneder sammen og den store opgave, der ligger foran os med truppen,” lyder det fra assistenttræner Laurids Søgaard.

Også sportschef Jørn Blom er ærgerlig over situationen, men har imødekommet Halldór Sigfússons ønske om at komme ud ad kontrakten med fuld forståelse.

”Vi er naturligvis kede af situationen, men vi har samtidig stor respekt for Halldórs valg om at komme hjem til familien på Island.”

”Halldór har i sin korte tid i klubben været et stort aktiv i NH, både på og udenfor banen og med sine islandske vulkanudbrud i omklædningsrummet. Der er ingen tvivl om, at han har sat et stort præg på truppen.”

”Vi ønsker Halldór alt det bedste i fremtiden”.

En ny cheftræner er på plads og bliver præsenteret snarest.

For yderligere information:
Sportschef, Jørn Blom Hansen, 71703917
Halldór Sigfússon, +354 862 3232