Skive fH-Nordsjælland Håndbold 33-34 (13-15).
Målscorere: Kasper Kisum og Mathias Møller hver 7, Carl-Emil Haunstrup 6, Nichlas Hald 4, Jeppe Cieslak og Mikkel Palmer hver 3, Tobias Jørgensen 2, Matias Campbell, Nicolas Lundby hver 1.
Straffe: 1 til NH og 2 til Skive
Udvisninger: 4 til NH og ingen til Skive
Spillet uden tilskuere i Interfjord Arena, Skive, 9. april 2021.

Fredag aften kunne Nordsjælland Håndbold fejre at de i næste sæson igen er ligahold!
Uafgjort havde været nok, men NH sikrede sig begge point og cementerede dermed 1. pladsen.
Kampen i Skive mellem de to aspiranter til oprykning til Ligaen blev lige så spændende som forudsat – og som de øvrige kampe mellem de to hold har været igennem årene. Og i denne sæson har de nærmeste kørt parløb og lå inden kampen på de to første pladser.

Skive bedst fra start

Skive kom bedst fra start, idet holdet hurtigt fik bragt sig foran 2-0. Efter fem minutter havde NH dog udlignet til 2-2 og i de følgende minutter fulgtes de to hold ad.
Efter et kvarter havde NH bragt sig foran 9-7, men blev samtidig ramt af sin anden udvisning, hvilket skulle vise sig at blive dyrt, idet Skive i det efterfølgende minutter fik udlignet til 9-9.

Så tog NH over
NH fik igen bragt sig foran og på intet tidspunkt i resten af halvlegen var Skive foran. NH kunne gå til pause med en føring på 15-13. Særligt Mathias Møller og Carl-Emil Haunstrup fandt frem til Skivemålet.
2. halvleg blev lige så spændende som 1. halvleg og NH øgede sin føring efter blot tre sekunder, så stillingen nu var 16-13. Skive ville det anderledes og fik bragt sig op på 15-16. NH fik dog i de følgende minutter øget forspringet og efter ti minutter var forspringet øget og stillingen 23-19 til NH.

Fire hurtige mål
Skive blev dog ved med at indhente NH’s forspring og efter et kvarter var stillingen 25-24 til NH. NH ville det anderledes og med fire hurtige mål, hvoraf Kasper Kisum med to mål, fik NH bragt sig foran 29-25.
De sidste ti minutter af kampen blev lange minutter: for Skive fik halet ind på NH’s forspring og med blot seks minutter igen var der kun ét mål mellem de to hold – 29-28 til NH.
NH kunne i værste fald nøjes med uafgjort; så ville oprykningen til ligaen være i hus, mens Skive skulle vinde for fortsat at være med i opløbet til den forjættede direkte oprykning til Ligaen.

Mikkel Palmer slog sejren fast
NH blev med seks minutter igen ramt af en udvisning, men heldigvis kom den ikke til at betyde noget, idet NH tværtimod øgede sin føring til 31-28 og med to minutter igen var stillingen 33-30.
Skive havde dog fortsat ikke givet op og fik bragt sig op på 32-33 med ét minut igen. Med blot 30 sekunder igen fik Mikkel Palmer hamret bolden i mål til stillingen 34-32 og dermed kunne Skive ikke nå at score de nødvendige mål.
NH’s målsætning med oprykning til Ligaen og gerne direkte kunne ikke glippe. Skive fik dog reduceret til slutresultatet 34-33 med under 15 sekunder til slutfløjt.

Gedigen holdindsats
NH’s spillere og ledere kunne juble over en velfortjent sejr i Skive over hjemmeholdet og dermed fejre at de til næste sæson igen skal spille ligabold.
Ingen spillere skal særligt fremhæves; det var en gedigen holdindsats og spillerne kan nu se tilbage på en flot sæson og når de går på banen til den sidste kamp i Helsinge mod HEI Skæring lørdag 17. april kan de spille uden nerver, da resultatet ikke kan ændre, at de i næste sæson igen skal spille ligabold og forhåbentlig med tilskuere.
Trist er det at de mange fans ikke kan fejre deres helte, men der er ingen tvivl om, at spillere og ledere vil blive fejret straks der er mulighed for det.

STORT TILLYKKE til Nordsjælland Håndbold – spillere – ledere og øvrige omkring holdet. Fredag 9. april 2021 vil blive en dag som alle som holder af håndbold og støtter op om NH vil huske!