Skip to main content

U20-landsholdsspiller Mathias Kragh har skrevet under på en treårig kontrakt med Nordsjælland Håndbold
I denne sæson huserer Mathias Kragh på venstre fløj for Nordsjælland Håndbolds U19-hold. Derudover har han flere ungdomslandskampe og en enkelt ungdomsslutrunde på cv’et, ligesom han er udtaget til DanskHåndbolds næste U20-landsholssamling.

Næste sæson skifter Mathias Kragh ungdomsligaen ud med herreligaen, når han tilslutter sig Nordsjælland Håndbolds ligahold. Og det tog ikke lang tid for det 19-årige lokale talent at sige ja til den chance, da muligheden bød sig.

”Jeg har valgt at skrive kontrakt med Nordsjælland, fordi jeg er vokset op i Helsinge. Lige siden, jeg som 10-årig spillede i Team Helsinge Håndbold, har det altid været en drøm for mig at spille for ligaholdet i Nordsjælland. Så jeg er utrolig stolt og glad over, at det nu er en mulighed,” forklarer Mathias Kragh og uddyber:

”Jeg synes, det setup, og miljø de har stablet på benene, er vildt godt. Jeg ser frem til at spille for Nordsjælland Håndbolds ligahold og udvikle mig til den bedst mulige håndboldspiller. Og på sigt forhåbentlig blive en fast del af ligatruppen. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang.”

En moderne fløjspiller
Talentchef og assistenttræner på ligaholdet Laurids Søgaard er også aldeles positiv over den nye tilføjelse til truppen.

”Mathias er først og fremmest et produkt af nogle gode børne- og ungdomsår i Team Helsinge Håndbold og har sidenhen taget skridtet videre til Nordsjælland Håndbold efter et år på SINE Idrætsefterskole. Han passer perfekt ind i vores strategi med at udvikle lokale drenge til det næste niveau.”

”Han er en spiller, som vi nu gennem flere år har set udvikle sig gennem en stor kærlighed til spillet og en ihærdighed for at blive dygtigere, hver gang han går på træningsbanen. I samarbejde med Mathias har det været et projekt for os at udvikle ham til en moderne fløjspiller, der med sin gode størrelse kan løse flere opgaver i spillet indad i banen – både defensivt og offensivt.”

”Nu glæder vi os til at hjælpe Mathias med at tage det næste skridt ind i vores ligatrup.”

For yderligere information:
Jørn Blom Hansen                  Laurids Søgaard
Sportschef                               Talentchef og assistenttræner
71703917                                  61545111