Nyheder

Nordsjælland-Fredericia: Så blev det til en enkelt point

By 12/02/2020september 5th, 2022No Comments

​NH-Fredericia Håndbold: 25-25 (12-13).
Målscorere: Kasper Kisum 8, Jesper Dahl 6, Carl-Emil Haunstrup 4 (2 på straffe), Frederik Iversen 4, Tobias
Jørgensen 2 og Anders Agger 1.
For Fredericia blev Jakob Mikkelsen topscore med 6 mål.
Udvisninger: 1 til NH og 3 samt et direkte rødt kort til Fredericia.
Man of the Match: Frederik Andersson.
Kampens Konge: Jesper Dahl.
Tilskuere 1.585 i Helsingør Hallen 11. februar 2020.
Med en godt fyldt hal i Helsingør var der lagt op til et brag af en kamp, som i øvrigt var en TV-kamp, og det
skulle vise sig at det blev en kamp hvor der blev gået til vaflerne, specielt var Fredericia lidt for aggressive,
med det resultat at i kampens 23. min fik Nikolaj Mehl rødt kort på en tackling i ansigtet af Kasper Kisum.
NH bragte sig foran med 1-0 hvorefter de to hold fulgtes ad det meste af 1. halvleg. Det var særligt de to
målmænd der var i fokus med den ene redning efter den anden. Frederik Andersson stod med en
redningsprocent på 35 % i første halvleg. Fredericia kunne dog gå til pause med en føring 12–13. Ingen af
holdene kunne få bragt sig nærmere sejren. Særligt i 1. halvleg bragede Kasper Kisum målene ind efter
behov.
Chokstart på 2. halvleg
2. halvleg var ikke mange minutter gammel før Fredericia Håndbold havde bragt sig foran med tre mål til
stillingen 12-15. NH fik kæmpet sig op og fik udlignet og bragt sig foran med 18-17. Ved stillingen 18-17 fik
Fredericia Håndbold tilkendt et straffe, men NH’s målmand Marcus Holmén reddede i stor stil.
Efter et kvarter var stillingen 20-18 og igen bliver der dømt straffe til Fredericia, Marcus Holmén nupper
også dette og stillingen er fortsat 20-18. NH øger føringen med små 10 minutter igen til 23-20. Desværre
kunne holdet ikke holde denne føring, idet holdet havde nogle upræcise afleveringer – og Fredericia
Håndbold blev på den baggrund lukket ind i kampen igen. Fredericia kommer foran 24-25, men NH får
udlignet til 25-25.
6 hektiske slutsekunder
NH havde muligheden for at bringe sig foran, men desværre blev chancen ikke udnyttet. De sidste 6
sekunder af kampen blev noget hektisk, idet dommerne var nødsaget til efter en timeout til Fredericia
Håndbold og med 6 sekunder igen at gennemse situationen af NH’s sidste angreb, da Fredericia Håndbold
havde lagt taktik efter et frikast op ad banen.
NH’s cheftræner Simon Dahl protesterede, og videoen gav ham ret, da den viste, at der var målkast, hvilket
betød at Fredericia ikke kunne spille 7 mod 6 de sidste 5 sekunder, så målmanden måtte på banen igen. De
kom dog til skudchance på kampens sidste bold: men dagens spiller Frederik Andersson reddede igen i stor
stil!
Kampens resultat kunne begge hold være tilfredse med, uanset at begge hold var skuffede over det ikke var