Skip to main content
Nyheder

Meget bedre end frygtet, men lang pause til Jesper Dahl

Den gode nyhed er, at Jesper Dahls fod ikke er brækket og han derfor ikke skal opereres. Den dårlige nyhed, at han skal have foden i gips i 6 uger:
 
– Derefter skal han gennem en længere geneoptræning, men vi håber han er klar til sæsonstarten, siger sportschef Jørn Blom Hansen.
 
Uheldet skete under kampen tirsdag aften 26. marts mod GOG i Helsingør Hallen: Efter 25 minutters spil sluttede han et angreb af ved at lande på foden af en GOG-spiller, så hans fod fik et vrid.
 
Kampen blev stoppet og Jesper Dahl båret fra banen og kørt på Hillerød Sygehus. I kampens start havde anfører Dan Beck-Hansen fået rødt kort, og når man kiggede på udskiftningsbænken havde Nordsjælland Håndbold 5 spillere, mens GOG havde 8 spillere.
 
Men skønt GOG fik en chokstart med 4-0 i løbet af få minutter og flere gange var foran med 4 mål, så fik Nordsjælland Håndbold kæmpet sig op på 27-27 med knapt 3 minutter igen, men GOG slog igen og vandt 30-27:
 
– Med 2 erfarne spillere ude var det fedt at se, de, der normalt ikke får så megen spilletid, bød ind, lyder det begejstret fra sportschefen, som ærgrer sig over, at det ene, vigtige point smuttede til sidst.
Erling Madsen

Læs evt. også TV2s historie