Hillerød
13/04 - kl. 15:00
NH vs SAH
Skip to main content
Nyheder

Besøg af topholdet GOG

Vi har ligesom mange af de andre hold, været præget af en del småskader i den seneste periode. Mike har været ude med efterveer fra hjernerystelsen, Aku med et gigantisk trælår og Nicolas med en forvredet ankel. Ved siden af de to langtidsskader på Johan og Mohamed. Det har givet en hel del udfordringer i træning, og ikke mindst i kampen ude mod Skjern, hvor vi ikke ramte niveau. Det positive er de spillere som er friske, knokler fantastisk på til træning, og det giver os en god tro på det videre forløb. Chancen for slutspil er væk, hertil har vi mistet for mange point i de døende sekunder. Nu gælder det om at få den bedst mulige placering, så vi kan få to point med over i nedrykningsspillet.
Den første mulighed bliver mod topholdet GOG, bestemt ingen nem opgave. De kæmper med om førstepladsen og har en meget stærk talentfuld trup. Lasse Møller er den helt store stjerne, i mål står legenden Erevik, med god hjælp fra TV Frank. To gange Emil, Lærke og Jakobsen må betegnes som super talenter, og så har højre backen Jon været forrygende i Kirkeløkkes fravær. Det er for at nævne blot nogle af de mange profiler, de stiller med. I vores seneste møde i Gudme, blev det et klart nederlag, på trods af en god start. En kliche mod GOG; minimer dine fejl, ellers kører den gule kontramaskine på fuldt blus, og du blive stegt levende.
Det er grundspillets sidste hjemmekamp, TV2 sport har endnu en gang valgt at møde op, en fantastisk eksponering vi kun kan være taknemmelige for. Det er med til at brande vores sponsorer, og dem som trofast støtter klubben. Derfor er det igen vigtigt, vi får mange folk i hallen i Helsingør, ikke kun for at vise at håndbolden på Sjælland skal tages seriøst. Men også fordi, vi som hold har maksimalt brug for den hjælp på lægterne, som kan give de berømte vinger. Vi erkender, vi skal levere en perfekt præstation, for at have en mulighed, så det er ikke desto mindre det, vi stiler efter. 
God kamp.

​Ian Marko Fog