Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Ligaen spidser til i bunden inden sidste spillerunde

By 04/04/2022september 5th, 2022No Comments

På lørdag afsluttes grundspillet i HTH Herreligaen. Det skal derfor afgøres hvilket hold der skal følge Skive fH ned i landets næstbedste række, samt hvilke fire hold der avancerer til kvalifikationsspillet sammen med Lemvig-Thyborøn. Vi er blandt de fem hold som er i farezonen for direkte nedrykning, hvis tilpas mange kampe ender med forkert udfald.
 
Bundstriden er tæt som aldrig før, og hele fem klubber kan ende på 19 point. I tilfælde af dette skal man have lommeregneren frem og kigge på indbyrdes regnskab mellem disse hold. Vi har sparet jer for mellemregningerne og ridset fem scenarier op der alle hver i sær, vil betyde videre avancement til kvalifikationsspillet:
 
1. Vi kan selv afgøre det!
Vi kan selv afgøre det. Vinder vi eller spiller uafgjort på lørdag, skal der ikke spekuleres i pointlighed og indbyrdes regnskab om direkte nedrykning. Der er altså først og fremmest fuld fokus på vores egen kamp mod Mors-Thy i Royal Stage.
 
2. Skive tager point fra TTH Holstebro
Allerede inden lørdag kan vi dog komme fri af den direkte nedrykning. Her skal vi håbe på hjælp fra Skive som kan holde TTH under os. Det kan de ved at tage det ene eller begge point, i en udsat kamp som spilles tirsdag aften. Sker dette vil enten TTH Holstebro eller KIF Kolding der mødes i sidste runde, ende med mindre end 19 point.
 
3. TTH Holstebro vinder i Kolding
Skulle det lykkedes for TTH at få begge point i Skive, kan de med point i Kolding sende KIF Kolding ned i 1. division. Dermed vil vi altså være fri af direkte nedrykning.
 
4. GOG vinder i Ringsted
Weekendens banemænd fra GOG kan med en sejr i Ringsted holde TMS Ringsted på 19 point. Ender vi med samme pointantal som Ringsted er vi fri af direkte nedrykning.
 
5. Ribe-Esbjerg slå SønderjyskE
Vinder Ribe-Esbjerg over SønderjyskE og holder dem på 19 point, så vil NH ligeledes være fri af direkte nedrykning.
 
Hvis bare et af ovenstående fem scenarier bliver en realitet er vi klar til kvalifikationsspillet. Vi ser derfor spændt frem i mod lørdagens hjemmekamp mod Mors-Thy, så vi med en sejr kan fjerne alle spekulationer.
Der er kampstart 15:30 i Royal Stage. Har du endnu ikke sikret dig din billet til opgøret kan du gøre det her