Hillerød
13/04 - kl. 15:00
NH vs SAH
Skip to main content

Torsdag venter der et afbræk fra herreligaen og kvalifikationsspillet, idet vi er oversiddere i den kommende spillerunde. I stedet indtræder vi i den nye udgave af Santander Cuppen, hvor en udekamp mod HØJ bliver første opgave.

Vi har taget en snak med assistenttræner Laurids Søgaard, der ser frem til kampen:

”Først og fremmest er vi meget glade for det tidspunkt, kampen kommer på. Det holder os inde i et godt flow med en god balance mellem træning og kamp, nu hvor vi sidder over i weekendens runde af kvalifikationsspillet.”

Vi indtræder i år i 6. runde og det betyder, at der er en billet på spil til 1/8-delsfinalerne efter sommerferien. En billet som Laurids, der til den tid vil være cheftræner, meget gerne vil have fingrene i:

”Det er en utrolig vigtig opgave for os. Først og fremmest vil vi gerne videre til næste runde, som kan blive en rigtig god og sjov måde at begynde en ny sæson på. Derudover er det også vigtigt at vinde, når man møder de hold, der ligger geografisk tæt på os, for der altid er lidt ekstra på spil i sådan et lokalopgør.”

”HØJ er et hold med enorm høj individuel kvalitet. Både med udenlandske profiler som norske Simen Schønningsen og Svenske Niclas Fingren, men også med dygtige unge danske spillere som Marcus Stroustrup, Lucas Garsdal og Andreas Aagren.

Kampen bliver desuden et gensyn med tre tidligere NH-profiler: Frederik Iversen på venstre fløj, Henrik Kronborg på trænerbænken og 53-årige Peter Nørklit, der for tiden vikarierer i HØJ-målet.

Er du ikke en af de mange fans, der tager turen til en forholdsvis kort udebanetur i Ølstykke, så er det muligt at se kampen direkte på danskhåndboldtv.dk.