Hillerød
13/04 - kl. 15:00
NH vs SAH
Skip to main content

To nye ansigter og genvalg til en række velkendte ansigter er, hvad NH-Talent ser ind i på trænerfronten til næste sæson. Sammen skal de sikre, at NH-Talent er blandt de førende i landet.

Starter vi med de ældste, så får vores 2. divisionshold glæde af Christoffer Madsen i front endnu en sæson. Derudover skal vores kommende talentchef Tobias Aagaard til næste sæson træne både vores U17- og U19-hold.

Vores stærke ligastregspiller Tim Rantala, der i indeværende sæson har været at finde på sidelinjen hos U17, rykker op til U19-holdet og skal således flankere Tobias i endnu en sæson.

Miljøet i NH-Talent tiltrækker ny træner
På U17 tiltræder et nyt ansigt i form af Gustav Skødt, der kommer til at danne en stærk duo sammen med Tobias. Gustav kommer med erfaring fra at have været træner i både HIK og FIF, hvor han også tidligere har dannet trænerduo med Tobias.

Om tilføjelsen af Gustav Skødt udtaler kommende talentchef Tobias Aagaard:

”Det er lidt at et scoop, at vi har fået fat i Gustav til NH-Talent. Han er dygtig i rigtig mange facetter – både på det spillemæssige og det menneskelige plan. Jeg tror også på, at han kan blive endnu dygtigere ved at komme ind i et miljø, hvor der er mange andre dygtige trænere.”

For kommende U17-træner Gustav Skødt er det især miljøet i NH-Talent, der trækker:

”Jeg glæder mig til at være en del af et elitemiljø, hvor alle spillere aktivt har søgt nye udfordringer og har lavet et tilvalg af håndbold i deres hverdag. Dette stiller større krav til spillerne selv, men også mig som træner. Den udfordring ser jeg frem til og glæder mig til at være med til at udvikle spillerne i den kommende sæson.

I forhold til målvogtertræningen har Mathias Ekstrøm fortsat ansvaret på både ungdom og senior og er således en af de mange gennemgående figurer, der arbejder på tværs af ligaholdet og NH-Talent.

Opgraderer på den fysiske træning
På det fysiske område fortsætter Tobias Buk sit flotte arbejde sideløbende med sin Ph.d i fysisk træning i boldspil. Til den kommende sæson får han kompetent hjælp fra Ajdin Djurdjevic, der har lokale rødder i Hillerød Håndboldklub og som ligeledes befinder sig i den akademiske verden. Ajdin kommer også med erfaring fra blandt andet at have været fysisk træner i Hillerød Håndboldklub og for NH-Talents U17-piger i år.

Om tilføjelsen af Ajdin Djurdjevic udtaler kommende talentchef Tobias Aagaard:

”Ajdin har gjort det rigtig godt som fysisk træner indtil nu og at få en med lokale rødder med på holdet, synes jeg, er et bevis på vores ønske om, at få lokale unge, ambitiøse mennesker ind. Jeg ser frem til, at han kan bidrage til miljøet og blive endnu dygtigere i sin tid her.”

”Derudover understreger tilføjelsen af Ajdin, at fysisk træning er noget, vi tager meget alvorligt i NH-Talent. Det, at vi både har ham og Buk næste sæson, viser, at vi virkelig gerne vil understøtte fysisk træning, da det er så vigtig en del af drengenes udvikling i deres ældre ungdomsår.”

Kommende fysisk træner i NH-Talent Ajdin Djurdjevic ser frem til arbejdet, der venter:

”At blive en del af NH-Talent betyder, at jeg får en unik mulighed for at arbejde sammen med talentfulde unge atleter. Det, at blive en del af et ambitiøst elitemiljø, giver mig mulighed for at lære og vokse som fysisk træner. Jeg glæder mig til arbejde sammen med dedikerede trænere og til at bidrage til udviklingen af spillernes fysiske evner, så de kan opnå deres fulde potentiale og holdes skadefri.”

Stærkt træner line-up lover godt for NH-Talent
Om næste sæsons trænere udtaler afgående talentchef og kommende cheftræner Laurids Søgaard:

”NH-Talent er efterhånden et rigtig godt sted og næste års trænerline-up bekræfter mig blot i dette! Tobias Aagaard kommer helt naturligt til at være en gennemgående figur og med ansættelsen som talentchef, kommer han også til at beskæftige sig med NH-Talent på fuld tid – det kommer til at være et stort løft.”

”Christoffer Madsen har været med fra begyndelsen og er både fagligt og menneskeligt et vigtigt bidrag til udviklingen af vores unge spillere.”

”Ajdin og Gustav forventer vi os meget af i fremtiden og deres lyst til at være en del af NH-Talent er en bekræftelse af vores strategi om ligeledes at sikre et godt og sundt udviklingsmiljø for vores trænere”.

For yderligere information:
Kommende talentchef, Tobias Aagaard, 41263171