Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Det gode ved håndboldsæsonen er, at der altid venter en ny kamp rundt om hjørnet. For ovenpå nederlaget til Lemvig-Thyborøn er det tiltrængt at finde oprejsning.

”Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med vores præstation. Det endte jo med at blive en rigtig svær kamp for os. Vi brænder for mange changer og har for mange tekniske fejl i vores angrebsspil. Nogle gange kan man jo havne i sådan en situation, men vi er ikke tilfredse med, hvor modløse vi blev, og det udtryk vi fik præsteret i modgang. Det kan vi ikke leve med”, lyder det fra assistenttræner Laurids Søgaard, og fortsætter:

”Heldigvis kan vi altid finde en tro på at slå det næste hold. Det har vi vist før som gruppe, og vi har heldigvis masser af ungdommeligt gåpåmod, så det tror vi også, vi kan mod Skjern”.

I aften venter et Skjern-mandskab nemlig på udebane. Og det er et hold, der kun har formået at samle ét point i tre kampe indtil videre, og som samtidig er uden blandt andre profilen Lasse Mikkelsen.

”Det er vigtigt for os, at vi forsøger at fastholde den defensiv, vi synes, vi har præsteret godt på i et par kampe nu. Og så må vi se, om vi kan begrænse vores tekniske fejl – specielt sammenlignet med Lemvig-kampen. Det er ikke nogen hemmelighed, at hvis vi laver 15 tekniske fejl i Skjern, så bliver det noget bøvl for os”.

”Der er ikke nogen tvivl om, at vi skal præstere bedre, end vi gjorde mod Lemvig, hvis vi skal have point med derovre fra. Men det har vi også en stor tro på, at vi kan. Og historisk set har vi spillet nogle tætte kampe på udebane mod Skjern. Samtidig er det et hold, der er ramt en lille smule på skader og ressourcer. Og det skal vi gøre alt for at se, om vi kan udnytte”.

Kampen spilles kl. 18:30 i Skjern Bank Arena. Vi opdaterer løbende på vores Instagram @nordsjaelland_haandbold.