Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Skruer vi tiden tilbage til første kamp i ligasæsonen hed modstanderen TTH Holstebro. Der blev det til en smal 33-32-sejr på hjemmebane i Helsingør. I aften venter samme modstander så på udebane og forhåbentlig kan vi endnu engang hive to point i land.

”Udover at vi har Fredericia i næste runde, som vi ikke har mødt endnu. Så er det vanvittigt at tænke på, at vi allerede er nået til det punkt, hvor turneringen vender og vi skal møde holdene for anden gang,” lyder det fra assistenttræner Laurids Søgaard.

”Siden vi startede turneringen mod TTH Holstebro, er der løbet meget vand under broen, men på mange måder er det en kamp og modstander, vi glæder os til at stå overfor igen. Dels fordi det virker til, at de har lagt i kakkelovnen til at lave en god kulisse i Holstebro. Og dels også, fordi vi igennem de sidste par år har haft nogle rigtig gode oplevelser både ude og hjemme mod TTH Holstebro, så det håber vi også, at vi får i dag.”

Større bredde skal drille TTH
Kun et enkelt point bringer TTH Holstebro foran os i tabellen. Der er derfor lagt op til endnu et tæt opgør i aften.

”Der er jo ingen tvivl om, at TTH har nogle virkelig dygtige individuelle profiler, der kan præstere på et rigtig højt niveau, når de rammer dagen. Her tænker jeg særligt på spillere som Nikolaj Enderleit, Nikolaj Markussen og Thomas Damgaard.”

”Og så er de begunstiget af, at de så småt også har fået gang i deres målmand, Sander Heieren. Derfor har de også spillet rigtig fine kampe indtil nu – også mod topholdene.”

”Men vi tror og håber på, at der hvor vi kan komme til at drille dem lidt, det er på, at vi har noget mere bredde. Og over 2×30 håber vi på, at vi kan lykkes med at bringe det i spil, og at det forhåbentligt kan blive udslagsgivende for kampens resultat.”

Kampen spilles kl. 19.00 i Gråkjær Arena i Holsterbo, og kan følges gennem liveopdateringer på vores Instagram @nordsjaelland_haandbold og i Tophåndbolds app.