Skip to main content

I morgen er det tid til anden runde af kvalifikationsspillet, hvor SønderjyskE venter på udebane. I første spillerunde blev vores ene medbragte point fordoblet til to, efter et flot tilkæmpet point i hjemmekampen mod TTH Holstebro. Vi får at se på søndag i Sønderborg, om det lykkedes holdet at gøre kunsten efter og fordoble pointantallet endnu en gang.

Vi har taget en snak med assistenttræner Laurids Søgaard og kigget nærmere på både de foregående, men også den kommende kamp.

”Vi kommer lige fra en velspillet uafgjort kamp mod Tvis, hvor begge hold præsterede på et rigtig fint niveau. Marginalerne var til vores fordel til sidst hvor Nichlas Hald får udlignet i sidste sekund, men set over 60 minutter var uafgjort efter min mening et helt fair resultat.

Kigger man en hjemmekamp længere tilbage kom et af grundspillets mest skuffende resultater mod netop SønderjyskE. Selvom spillet ikke var helt så slemt som resultatet antyder, må vi dog stadig erkende at det var en sjælden offday I vores ellers stærke hjemmebanestatistik. Det er derfor kun dejligt at skulle møde SønderjyskE igen så hurtigt, så vi forhåbentligt kan få revanche.

Som udgangspunkt er SønderjyskE et rigtig godt hold, der har et højt topniveau, som vi så for nyligt i det føromtalte nederlag. Det er dog også et hold der har sine udsving, som vi senest så mandag aften, hvor de røg ud af årets pokalturnering til 1. divisionsholdet Skive fH. Vi vil gøre vores for at stikke en kæp i hjulet på dem, så det ikke bliver topniveauet vi ser søndag eftermiddag.

Til sidst vil jeg gerne påpege betydningen af kampen. Når vi kun har fire kampe i det sæsondefinerende kvalifikationsspil, så er det med at slå til når chancen byder sig. Skulle vi lykkedes med at stå med fire point efter denne kamp, så er der nogle hold der skal til at gøre sig rigtig umage for at slutte over os.”

Der er kampstart på søndag kl. 16:00 i SKANSEN i Sønderborg. Efter kampen venter en landskampspause inden vi genoptager kvalifikationsspillet med de sidste to kampe på fire dage. Du kan købe billet til vores sidste hjemmekamp mod Lemvig-Thyborøn HER: https://www.ticketmaster.dk/event/hth-herreligaen-nordsjaelland-handbold-vs-lemvig-thyboron-handbold-billetter/531389