Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Fredag gælder det for fjerde gang i 2022 TTH Holstebro. De tre foregående møder er alle endt med nordsjællandske sejre, hvilket også var noget assistenttræner Laurids Søgaard havde bidt mærke i, da vi talte med ham frem mod kampen:

”Det er klart at vi helt sikkert vil gå efter at fortsætte den gode stime mod TTH og opnå fire sejre på stribe. Når det er sagt er der dog meget forskel på det TTH-mandskab vi slog i september, og det hold vi møder fredag. Sidste gang var det i høj grad Frederik Tilsted og Nikolaj Enderleit der tegnede spillet, hvor vi fredag mere forventer at spillet bliver lagt mere an på de to tidligere NH-Spillere Nikolaj Markussen og Johan Meklenborg. Foruden de to må man ikke glemme at det også bliver til gensyn med vores tidligere anfører Dan Beck Hansen samt Magnus Bramming.”

I sidste spillerunde hentede vi et enkelt point efter 28-28 mod Fredericia HK. Det var en kamp der bølgede frem og tilbage med føringer til begge hold. Vi spørger Laurids til hvordan holdet er kommet videre fra denne kamp, og frem mod næste opgave.

”Vi stod med en blandet følelse efter sidste hjemmekamp, hvor vi smed en 4-måls føring midt i anden halvleg. Til gengæld var vi utrolig glade for, at vi kunne sætte en slutspurt ind, og sikre det ene point i sidste sekund. Noget vi kunne have løst bedre var vores forsvar i 7 mod 6 spillet. Det er derfor noget vi har trænet meget på i løbet af ugen, så vi er klar på, hvis TTH skulle bruge det våben mod os”

Om Laurids og resten af holdet endnu engang lykkedes med at fravriste TTH Holstebro de to point, finder vi ud af fredag kl. 18:00, hvor opgøret fløjtes i gang i Gråkjær Arena i Holstebro.