Skip to main content

Kalenderåret startede rigtig godt i lørdags, da vi hentede to point i årets førte hjemmekamp. Den pointhøst kan blive fordoblet når vi allerede i dag drager mod Jylland, for at forberede os på den vigtige kamp mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Vi har taget en snak med assistenttræner Laurids Søgaard, som selvfølgelig også håber på at bygge videre på den gode start:

”Vi kom rigtig godt fra land mod Skanderborg Aarhus. Med en stærk præstation og en defensiv helt i top, var det en fest at spille foran et veloplagt hjemmepublikum i Helsinge.

Vi tager derfor til Lemvig med ambitionen om, at revanchere præstationen fra det omvendte opgør og dermed give os selv en drømmestart på 2023. Vi har de seneste år spillet mange både tætte og vigtige opgør mod Lemvig-Thyborøn. Det kan meget vel gentage sig i morgen, men med opbakningen fra en fyldt fanbus, så håber vi, at marginalerne falder ud til vores side.

Kigger man på Lemvigs hold falder den dygtige duelspiller Thomas Damgaard i øjnene som det helt store omdrejningspunkt. Derudover skal vi have fokus på at dæmme op for deres velkomponerede 6 mod 6 spil, og så forventer vi at deres 7 mod 6-spil kan blive et centralt tema.”

Kampen spilles kl. 14:00 i Lemvig. Der vil ikke være livestreaming fra kampen, så eneste mulighed for at se opgøret er ved at tage med på busturen. Kampen kan også følges på livescore via Tophåndbold-appen.