Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Da Magnus Kronborg for tre år siden vendte hjem fra Jylland, var det med ambitionen om at få en god start på overgangen til seniorhåndbold. Her tre år senere kan vi sende en moden 22-årig mand videre mod nye udfordringer for at fortsætte sin udvikling.

Magnus selv udtaler: ”Da jeg kom her på mit første senior år, var det som at vende hjem. Jeg har spillet hele min ungdom i Helsingør Håndbold, inden jeg flyttede til Jylland. Jeg var derfor både glad og stolt over at få muligheden for at repræsentere min hjemklub i form af overbygningen Nordsjælland Håndbold og spille der, hvor jeg kommer fra.

I løbet af mine tre år i klubben har jeg udviklet mig rigtig meget, både fysisk og håndboldmæssigt. Jeg er glad for at kunne bidrage til holdet. Det kommer jeg helt klart til at savne, men jeg føler mig samtidig helt klar til nye udfordringer.

Til sidst vil jeg gerne fremhæve den opbakning, der er omkring holdet i Nordsjælland Håndbold. Det sætter jeg og resten af holdet rigtig stor pris på, og man mærker den tydeligst, når vi kommer rundt på alle tre hjemmebaner samt på udebane.”

Spørger man talentchef og assistenttræner Laurids Søgaard, er udvikling et nøgleord, som går igen fra Magnus’ udtalelse. Laurids udtaler følgende:

” Magnus er et virkelig godt eksempel på, at man kan flytte sig langt, hvis man møder op med ønsket om at blive dygtigere og udvikle sig til alle træningspas – håndbold såvel som fysiske. Vi kommer i den grad til at savne Magnus i hverdagen, men vi glæder os samtidig over, at han forhåbentlig skal ud at have lidt mere spilletid end, hvad vi har kunnet give ham de seneste år.”

Sportschefen Jørn Blom er på linje: ”Magnus har været en fast mand på vores hold og har løst de opgaver, vores trænerteam har til ham.

Desværre har vi ikke kunnet give ham den spilletid, som der skal til for at fortsætte udviklingen. Vi har derfor aftalt, at Magnus fra den kommende sæson søger mere spilletid i en anden klub, og vi ønsker Magnus al muligt held og lykke i fremtiden.”

Nordsjælland Håndbold ønsker Magnus en god og udviklende fremtid i sin nye klub, og vi ser frem til måske igen en dag at se ham i den lysegrønne trøje.