Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Jesper Dahl vender tilbage

Nordsjælland Håndbold får forstærkning af højrebacken, som har spillet ligabold i Århus Håndbold i denne sæson og vender tilbage som en endnu bedre og tungere spiller.

– Jeg var pludselig forberedt på en uforberedt situation, siger højrebacken Jesper Dahl, som efter et år med ligabold i Århus Håndbold næste sæson er tilbage i den lysegrønne trøje i Nordsjælland Håndbold.
 
Århus Håndbold blev fornylig erklæret konkurs og de østjyske kræfter forenes nu i Skanderborg-Århus. Det betød, at alle Århusspillerne blev fritstillet – men det vidste Jesper Dahl intet om, da han var i forhandlinger med sportschef Jørn Blom Hansen i Nordsjælland Håndbold.
 
Men med aftalen blev han ikke klubløs – og han glæder sig til igen at trække i den grønne trøje: – Siden jeg forlod Nordsjælland, har jeg haft lyst til at komme tilbage, siger han.
 
Bedre og tungere
Men det betyder omvendt ikke, at han har fortrudt skiftet – tværtimod: – Man får nye øjne på og man udvikler sig ved et skift. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg er blevet en bedre håndboldspiller plus at jeg har fået taget et par kilo på, smiler han.
 
Jesper Dahl peger på, at specielt det sidste år i Nordsjælland nok var hans bedste håndboldår, og han vender tilbage til et træningsmiljø, han kender – og så fremhæver han, at Nordsjællands spillere også har udviklet sig og at der er en række stamspillere, bl.a. bagkæden, som fortsætter næste sæson i Ligaen:
– Det skal nok blive godt! erklærer han. Jeg glæder mig også til at Fanzonen igen må være med både ude og hjemme, for den er forrygende!

Stor rolle i begge ender
Jesper Dahl vender også tilbage til storebror Simon som træner – og han har efterhånden mange gange svaret på om det er svært. Men han peger på, at de hver især har nogle klare roller:
 
– Jeg skal ligesom alle andre kæmpe hårdt for at få en plads på holdet. Men det kan være en styrke, at vi kender hinanden så godt, så Simon ved, hvad han skal sige til mig,

Om Jesper Dahls rolle siger cheftræneren:
– Jesper er tiltænkt en stor rolle i begge ender af banen. Med Nicolas Lundbyes karrierestop manglede vi en højreback og med Jesper får vi en, der både kender til kulturen, måden vi arbejder på og en spiller med et stort fighterhjerte.
Simon Dahl føjer til, at Jesper Dahl også bidrager til holdet med endnu mere erfaring.
Også sportschef Jørn Blom Hansen er glad for atter at skrive kontrakt: – Jesper har udviklet sig                      meget det seneste år og vi er naturligvis glade for at det er lykkedes, at lave en aftale med                            Jesper for den kommende sæson.