Hillerød
13/04 - kl. 15:00
NH vs SAH
Skip to main content

Efter to år i den lysegrønne trøje er det til sommer slut for vores stregspiller Hakan Sahin. Hakan havde egentlig kontrakt et år endnu, men den er blevet ophævet via en klausul.

Hakan udtaler følgende:

”Jeg har været rigtig glad for min tid i klubben, og er derfor rigtig ked af, at det er slut til sommer. Jeg kom her med store ambitioner, som jeg ikke mener, jeg har fået indfriet endnu. Efter en lang skade, så jeg derfor frem til for alvor at vise for alvor, hvad jeg havde at byde på, men det slutter nu til sommer.

Når det er sagt, så fortryder jeg på ingen måde mit skifte til Nordsjælland. Jeg har været rigtig glad for samarbejdet i spillertruppen, de nuværende trænere samt klubbens administration. En særlig tak vil jeg gerne give til den fysiske stab, hvor vores fysioterapeuter sammen med vores fysiske træner Per Nielsen, har været helt fantastiske igennem et langt og hårdt skadesforløb.

Generelt er der rigtig mange i klubben jeg gerne vil takke for den tid jeg har været her. Nordsjælland har et flot set up med en masse frivillige, som gør et fantastisk stykke arbejde. Derudover har klubben nogle utroligt loyale fans, som altid bakker os op.

Nu vil jeg til sommer søge andre veje, og finde ud af hvor min håndboldfremtid ligger. Men inden da, vil jeg gøre alt, for at jeg både personligt, men også med resten af holdet og klubben, får sluttet sæsonen godt af, så vi kan sikre klubbens overlevelse i ligaen.”

Som Hakan også selv fortæller, fortsætter han sammen med resten af holdet på fuldt tryk frem til sommerferien. I første omgang skal grundspillet sluttes godt af, med 6 spændende kampe.