Udebane
17/04 - kl. 19:30
KIF vs NH
Skip to main content

HØJ Elites 1. Division herrer og Nordsjælland Håndbolds ligaherrer har begge kvalificeret sig til 1/8-finalerne i Santander Cup med hjemmebane mod to af Ligaens stærkeste hold.

HØJ Elite stiller med et ambitiøst hold, heriblandt nytilkomne Mathias Nikolajsen, Simen Schønningsen og Niclas Fingren, som har liga-, bundesliga- og Champions League erfaring. De skal møde BSH med bl.a. hjemvendte Rasmus Lauge, Rene Toft og den tidligere NH-spiller Alexander Lynggaard.

Nordsjælland Håndbold skal møde KIF Kolding, der trænes af den tidligere NH-træner Kristian Kristensen. Kampen vil blive Nordsjællands nye cheftræner Halldór Sigfússons første officielle kamp for NH – og ligeledes præsenteres de 3 nye spændende spillere Oliver Klarskov, Justin Müller og Jonas Raundahl.

HØJ Elite og NH har et fælles ønske om at promovere håndbolden på Sjælland, og derfor har vi besluttet at spille de to kampe som et dobbelt arrangement i Royal Stage i Hillerød. Det bliver et brag af en håndboldfest!

Kampene er pt planlagt til at spilles lørdag den 26. august hhv. kl. 15.00 og kl. 17.15.

Lars Vinther, direktør i HØJ Elite: ”Vi glæder os til at være med til at præsentere tophåndbold for nordsjællænderne, og vi vil kæmpe til sidste dråbe for at skabe en sensation foran et forhåbentligt talstærkt og oplagt publikum”. 

Hans Peter Dueholm, direktør NH: ”Jeg er superglad over, at det er lykkedes at skabe denne mulighed for et fælles arrangement, som kan være med til at vise, at god håndbold også kan spilles på Sjælland. Det har længe stået på vores ønskeliste med et dobbeltstævne. Nu er chancen der, og det skal have fuld gas”.

Det er vores fælles håb, at rigtig mange vil have lyst til at bruge en eftermiddag i august til at se toppen af dansk klubhåndbold live. Billetsalget åbnes snarest via Ticketmaster.