Skip to main content

Den kommende uge står på landsholdsuge og her er der, vanen tro, flot deltagelse fra NH på de danske ungdomslandshold og til national træningslejr.

Stor deltagelse i national træningslejr

Til national træningslejr for årgang 06 + 07 er Nordsjælland Håndbold repræsenteret med imponerende syv spillere. De syv drenge er alle fra vores dygtige U17-hold som netop har vundet DM-Sølv, skal dermed tilbringe fem dage i Herning sammen med dygtige spillere fra resten af landet.

U20-landsholdet til Portugal

Det ældste af de danske ungdomslandshold skal en uge til Portugal og spille turnering. Her er både Nikolaj Larsson og Mathias Kragh blandt de 16 udvalgte. Her skal vores drenge sammen med resten af holdet spille landskampe mod hhv. Spanien og Portugal.

U18-landskamp i Helsingør-hallen

Det sidste landshold som skal samles, er U18-landsholdet og de skal spille og træne i Nordsjællandske rammer. Samlingen foregår i Royal Stage i Hillerød, mens den ene af to landskampe mod Sverige afvikles i Helsingør-hallen d. 8. Maj kl. 19:00. Der vil være fri adgang til kampen, så alle får muligheden for at se de største danske talenter i live. Her er Henrik Theter som til dagligt spiller i GOG udtaget. Henrik var inden sit efterskoleophold på Oure en del af NH-Talent, og vil igen være det efter sommerferien. Ydermere vikariere vores nuværende talentchef, og kommende cheftræner, Laurids Søgaard som assistenttræner.

I Nordsjælland Håndbold glæder vi os over endnu engang at sende mange spillere afsted til DanskHåndbolds samlinger, og håber at drengene for en god og lærerig uge.