Nordsjælland Håndbold-GOG 24-33 (16-17).
Målscorere: Nichlas Hald 7, Magnus Kronborg 5, Tobias Jørgensen 3, Carl-Emil Haunstrup, Andreas Magaard og Jeppe Cieslak hver 2, Hakan Sahin, Thomas Kjærgaard og Jesper Dahl hver 1.
Straffe: 3 til NH som alle blev udnyttet og 5 til GOG, hvoraf 3 blev udnyttet
Man of the Match: Nichlas Hald
Tilskuere: 1.400 – udsolgt – i Helsinge Hallerne 9. oktober 2021.

Med en total udsolgt Helsinge Hal – 1.400 tilskuere – var der lagt op til en festlig eftermiddag, hvor HTH Herreligaens tophold GOG kom på besøg og hvor man skulle opleve Mathias Gidsel live.
Desværre var NH ramt af endnu en skade, idet Kasper Kisum i kampen i Ribe brækkede en tommelfinger og blev opereret i mandags og er ude af spillet i 8-10 uger, hvilket også er tilfældet med Mathias Cambell som fortsat ikke er spilleklar.
NH havde derfor i løbet af ugen måtte omstille sit spil på grund af den seneste skade. Det betød at der var nogle af de unge spillere som kom i kamp.

Flot og tæt 1. halvleg
Efter et minut havde GOG bragt sig foran 0-1, men på det efterfølgende angreb blev Hakan Sahin ureglementeret nedlagt og Carl-Emil Haunstrup kunne bringe NH lige til 1-1 på straffe.
GOG fortsatte med at komme foran, men NH udlignede og efter 10 minutter var stillingen 8-8. Her var det især Nichlas Hald som havde været skarpretter. GOG øgede sin føring i de følgende minutter. NH reducerede og efter små 20 minutter var NH igen på omgangshøjde med GOG. Med 5 minutter igen bragte Magnus Kronborg NH foran til 15-14. Denne føring holdt dog ikke, idet GOG fik udlignet og halvlegen endte 16-17.
En flot 1. halvleg var til ende og til stor ros til hele holdet, bl.a. fik forsvaret holdt GOG’s topscore Mathias Gidsel nede, så der skulle gå næsten 20 minutter inden han fik scoret sit første mål.

GOG skiftede til et ekstra gear
I 2. halvleg fortsatte de to hold med at følges ad, men desværre kun de første 5 minutter til stillingen 18-18. NH havde herefter en scoringspause på 5 minutter, hvorimod GOG øgede sit forspring til 18-22.
NH spillede i den efterfølgende periode 7 mod 6, og desværre indtraf der en del fejlaflevering hos NH og det straffede GOG prompte med lynhurtige kontraangreb, hvilket resulterede i at de øgede forspringet og med et kvarter igen var stillingen 20-28.
Kræfterne hos NH slap op og GOG kunne køre kampen hjem til en samlet sejr på 24-33.

De unge kom på banen
NH’s unge smalle trup – hvor der blev debut til den unge Lukas Mattiozzi  fra NH-talent – kunne desværre ikke følge GOG’s noget bredere trup, men stor ros skal der lyde til det unge NH mandskab. Dejligt at se hvordan en Nichlas Hald udfoldede sig i 1. halvleg. Og i 2. halvleg var det så Magnus Kronborg, der viste vej til GOG’s mål.
Hele truppen ydede en flot indsats, men desværre var det ikke nok, men holdet viste, at de kan spise kirsebær med de store, vi så det også mod Aalborg. Håndbold. Holdet skal blot bygge videre, så skal pointene nok komme.
Næste kamp er ude mod Mors-Thy Håndbold, som i går tabte til Fredericia Håndboldklub med 29-35. Mors-Thy har ligesom NH 2 point for dog for en kamp mindre, så kampen på lørdag 16. oktober kl. 16 bliver et bundopgør.