NH vs TTH
Skip to main content
Nyheder

Fantastisk kilometerjagt, men sportslig øv-dag

Den 4. marts blev en blandet dag for NH supporterne. Kl. 17.00 blev kilomterjagten skudt igang af Bo Hamburger – og 90 minutter senere var kassemesteren i NH blevet 534.137 DKK gladere. Tak til alle holdejerne, ryttterne og alle der har været en del af successen.

Efter kampen annoncerede Simon Dahl at det var lykkedes os at tilknytte Marcus Holmén fra svenske Skövde til NH – og dermed har vi første målmanden på plads til 2020-21,

Aftens kamp mellem nr.9 – Ribe-Esbjerg med 19 point – og nr. 10 – Nordsjælland Håndbold med
17 point – endte desværre med et nederlag på 25-29 til Nordsjælland Håndbold.
Kilometerjagten og håndboldkampens VIP arrangement havde deltagerrekord med 460 spisende
gæster.  Det betød samtidig at alle siddepladser til håndboldkampen var udsolgt allerede en uge før
kampstart – ja så var der lagt op til en kæmpe fest. Desværre blev NH’s gode stime med vundne
sejre i 2019 ikke fulgt op, idet NH taber den vigtige kamp med 4 mål – 25-29. Ved halvleg var
stillingen 12-16.
Kampen blev indledt med en scoring af NH efter blot 54 sekunder, Mike Jensen reddede den
næste bold og NH øgede til 2-0 på et hurtig angreb – denne føring skulle efter 60 minutter vise sig
var sidste gang, at NH var foran. Ribe Esbjerg bragte sig foran med 2-5 inden NH fik reduceret til 4
– 5. NH følger med – men får ikke på noget tidspunkt overtag i kampen. NH får udlignet ved
stillingen 7 – 7 og 9 – 9, men desværre kunne NH ikke få det overtag som kunne føre til føring.
NH havde i denne periode en del brændte chancer, som bl.a. blev straffet prompte af Ribe Esbjerg
– og som bragte sig foran 10 – 13 og 12 – 16. Første halvleg havde en del udvisninger – til begge
hold – og det kunne faktisk have blevet til flere, hvis dommerne havde holdt en mere ensartet linje
halvlegen igennem.
Desværre blev Nicolas Lundby utilpas i 1. halvleg og måtte sidde på bænken det sidste kvarter af
halvlegen. Derudover var Johan Meklenborg ej heller klar til at gå på banen, så det var et lidt
amputeret hold, men alle gik på banen med en indstilling om ”at det her vil vi´
Ribe – Esbjerg bragte sig i det første angreb efter pausen på 12 – 17, og de mange fremmødte NH-
fan anede hvor det bar hen. NH var det meste af 2. halvleg bagud med et par mål og en af
årsagerne til at NH ikke kunne få bolden i nettet var en storspillende Søren Haagen med en
redningsprocent på over 50%.
Ved stillingen 20 – 26 og med små 10 min. igen blev Kristian ”Nøller” Asmussen sendt i målet og
han havde nogle redninger, hvilket medførte en reducering og da der manglede små 5 minutter
havde NH reduceret til 23-26. Ribe Esbjerg fortsatte dog og kom hurtigt foran 23 – 28 til
slutresultatet 25-29.
Kampens spiller blev Nikolas Lundbye
Mål: Nicolas Lundbye 6, Carl-Emil Haunstrup 5, Kasper Kisum 4, Dan Beck Hansen 3, Tobias
Jørgensen, Lasse Uth og Jesper Dahl hver 2 og Aku Kreutzmann 1.
Straffekast: NH 7 hvoraf 2 blev brændt – Ribe Esbjerg 1 som blev brændt.
Udvisninger: NH 4 og Ribe Esbjerg 5