Skip to main content
Nyheder

Erstatning på plads i Nordsjælland Håndbold

Den 18-årige højreback Thomas Løssl Kjærgaard skifter fra FIF

Så har Nordsjælland Håndbold fundet en erstatning for Jesper Dahl, der næste sæson spiller i Århus Håndbold – og cheftræner Simon Dahl og sportschef Jørn Blom Hansen skulle ikke kigge langt efter afløseren Thomas Løssl Kjærgaard:
– Thomas er en spændende højreback, der de senest 1 1/2 år har trænet med hos os indimellem og nu er klar til at blive fuldt integreret i truppen. Han besidder mange spændende kvaliteter i begge ender af banen, hvor særligt hans spil ud ad i banen springer i øjnene, og jeg glæder mig meget til at arbejde med ham hver dag, siger Simon Dahl.

18-årige Thomas Løssl Kjærgaard kommer fra HIK Håndbold, men han har i den seneste sæson spillet U19 Liga i FIF.
Han har også været i U20-landsholdstruppen, hvorfra han kender Matias Campbell og nyerhvervelsen Jeppe M. Cieslak: 
– Jeg har gennem det seneste års tid fået et rigtigt godt indtryk af Nordsjælland Håndbold: både truppen, trænerteamet og hele set-up’et, og jeg oplever det derfor som det helt rette sted for min udvikling. 

Det har ikke mindsket hans lyst, at NH med en skrivebordsafgørelse rykkes ned i 1. division:

– Jeg er rigtig glad for at blive en del af projektet, der skal få Nordsjælland tilbage i ligaen, erklærer han, og føjer til, at han blive student til sommer og tager et sabbatår, hvor han glæder sig til at få masser af tid til håndbold.

Som det ser ud nu, så starter sæsonen 2020-21 i 1. division en uge inde i september.

Billedtekst/
Thomas Løssl Kjærgaard – er klar til at spille for Nordsjælland Håndbold næste sæson.