Endnu en sejr til Nordsjælland Håndbold

Nordsjælland Håndbold-SUS Nyborg: 30-20 (13-9).
Målscorere: Matias Campbell 6, heraf 1 på straffe, Carl-Emil Haunstrup 5, Jeppe Cieslak, Nicolas Lundbye
Kristiansen og Tobias Rasmussen hver 3, Mathias Møller, Nichlas Hald og Thomas Kjærgaard hver 2,
Frederik Andersson, Mikkel Palmer og Tobias Jørgensen hver 1.
Straffe: 2 til NH, hvoraf 1 blev brændt og 1 til SUS Nyborg
Udvisninger: 1 til NH og 3 til SUS Nyborg.
Man of the Match: Nicolas Lundbye Kristiansen.
Royal Stage uden tilskuere p.gr.a coronarestriktionerne.

Dagens kamp var anden kamp i denne uge i Royal Stage – og desværre uden tilskuere – men kampen blev
livestreamet og der var op til 400 seere – så heldigvis var der en del der fik mulighed for at følge kampen på denne vis.
SUS Nyborg kom foran 1-0 efter små to minutter- forinden havde NH brændt et par oplagte chancer, men
fik dog udlignet på det efterfølgende angreb. Det skulle vi se sig, at det var første og eneste gang af SUS
Nyborg for foran. Gæsterne fulgte dog godt med de første ti minutter til stillingen 4-3. Resten af kampen
var det NH der var i front, bl.a. på rigtig mange gode redninger fra Marcus Holmén, som vogtede målet i
hele 1. halvleg.

Time-out en god idé

NH kunne ikke rigtig få rystet SUS Nyborg af sig og efter 20 minutter var stillingen 9-7. Ved stillingen 10-8
tog cheftræner Simon Dahl time-out og det skulle vise sig at være en god idé, for de næste ti minutter løb
NH fra SUS Nyborg og kunne gå til pause med 13-9.
Første halvlegs mål blev jævnt fordelt blandt de spillere, der var på banen, og det kunne have blevet til flere mål, idet NH-spillerne flere gange var helt fri, men i målet tog SUS Nyborgs målmand fra med flere gode redninger. Marcus Holmén stod ikke tilbage, idet han også havde mange redninger.

Gensyn med Nicolas Lundbye
Efter de første 30 minutter var der gensyn med Nicolas Lundby, som efter en skadespause på 1½ år igen var i NH-trøjen og i første angreb han var med i blev det til en scoring efter 28 sekunder, hvilket han gentog to gange mere i det kvarter han fik på banen.
Flot indsats, som også blev krydret med valget som kampens spiller. Mange af de unge spillere fik spilletid i
2. halvleg og gjorde det ganske fornuftig, samtidig med at Frederik Andersson afløste Marcus Holmén, og