Udebane
17/04 - kl. 19:30
KIF vs NH
Skip to main content
Nyheder

Endelig tilbage – og forlænger kontrakten

Nicolas Lundbye Kristiansen og Nordsjælland Håndbold forlænger samarbejdet
 
Han kom tilbage på banen efter halvandet års skadepause og med kontraktudløb forude. Og 28-årige Nicolas Lundbye Kristiansen og Nordsjælland Håndbold er blevet enige om at forlænge med et år:

– Jeg glæder mig meget over, vi fortsat skal arbejde videre med Nicolas. Med den store dedikation og målrettethed, han har vist under sin lange skadesperiode, samt det niveau han har lagt for dagen efterfølgende, er jeg slet ikke i tvivl om, han kan bibringe vores spil rigtig meget, siger cheftræner Simon Dahl.
 
Forrygende comeback i søndags
Målet for Nicolas Lundbye Kristiansen har været at vende tilbage på holdet, og han er stille og roligt blevet gjort klar. Og han fik et forrygende comeback søndag 7. februar mod SUS Nyborg, som blev besejret 30-20:
 
Han startede inde i 2.halvleg og scorede på det første NH-angreb efter 28 sekunder og et minut senere scorede han sit andet af tre mål. Samtidig havde han en håndfuld afleveringer, der spillede kammerater fri.
 
– Det var rigtigt dejligt. Befriende på en eller anden måde, konstaterede han bagefter om den målgivende start. Og han glædede sig over, at han så ubesværet faldt ind i kampen.
 
Nicolas Lundbye Kristiansen siger videre, at han på intet tidspunkt tænkte, at knæskaden betød karriere-stop. Han har hele tiden ønsket at komme tilbage på banen; selv om det i starten var hårdt at være i hallen, da udsigterne for at komme til at spille var så lange med to operationer.
 
Var svært at snakke fremtid
At han er tilbage betyder også, at han har kunnet tænke kontrakt:
 
– Inden jeg kom tilbage, havde jeg svært ved at snakke fremtid, så jeg udskød det lidt, da jeg først ville fornemme, hvor jeg stod både fysisk og mentalt. Nu har jeg valgt at fortsætte i NH, fordi jeg synes, det er et spændende projekt.
 
Han hæfter sig ved, at det er et ungt hold, som fik megen erfaring i Ligaen sidste sæson og nu 
med en masse sejre i 1. division har fået selvtillid:
 
– Vi går alle benhårdt efter den direkte oprykning. Jeg vil enormt gerne være en del af at spille 
NH tilbage i Ligaen og derefter kæmpe for at blive der sammen med alle på holdet og omkring 
klubben, siger Nicolas Lundbye Kristiansen.