Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Efter to sæsoner i franske US Ivry trækker Jesper Dahl fra næste sæson igen den lysegrønne trøje over hovedet

Det franske udlandsophold har været utrolig godt for Jesper Dahl, men Nordsjælland Håndbold har en helt særlig plads i højrebackens hjerte. Derfor er vi glade for at offentliggøre, at Jesper Dahl fra næste sæson er tilbage på det nordsjællandske holdkort frem til 2027.

“Nordsjælland er blevet mere end en håndboldklub for mig, og det har således været en høj prioritet for mig at komme tilbage, hvis det overhovedet kunne lade sig gøre. Jeg er derfor både glad, stolt og ydmyg over, at vi så hurtigt er blive enige. Det vidner i den grad om to parter, der vitterligt vil hinanden.”

”Halldor og Laurids har bygget flot videre på de grundsten, der er blevet lagt de foregående år – med NH-Talent som en uvurderlig søjle. Og klubben har med Royal Stage samtidig faciliteterne, som er nødvendige for at udvikle sig yderligere.”

”Jeg glæder mig derfor til at forsøge at skubbe barren så højt som overhovedet muligt de næste par år. Vi skal løfte klubben endnu højere. Både på og udenfor banen.” 

Uvurderlig tilføjelse til klubben
Det er ikke kun den 29-årige back, der har et godt øje til Nordsjælland Håndbold. Det samme gælder den anden vej rundt. Derfor ser trænerteamet også meget frem til igen at kunne råde over rutinerede Jesper Dahl i truppen, når han vender hjem fra sit ophold i Frankrig.

”I Nordsjælland Håndbold er vi heldigvis blevet gode til at sende folk ud i verden, men vi sørger naturligvis også for at holde godt øje med ’vores’ gamle drenge,” lyder det fra assistenttræner Laurids Søgaard, der uddyber:

”Jesper har haft et par gode år i Frankrig, hvor han har stiftet bekendtskab med en anden kultur og fremfor alt en anden og mere både individuel og fysisk spillestil. Det har i vores øjne tilført nogle nye aspekter til hans spil. Vi ser således frem til, at han igen, igen skal bidrage på banen i den lysegrønne trøje.”

”Jesper er en person, der er enormt vellidt i Nordsjælland Håndbold, men også en karakter, der hele tiden ønsker at skubbe til egen og holdets formåen. Vi har tidligere nydt godt af Jespers bidrag, når det kommer til at hjælpe og dygtiggøre hans holdkammerater.”

”Vi glæder os derfor til fortsat at hjælpe Jesper med at dygtiggøre både sig selv og sine omgivelser og håber, at han kan blive en uvurderlig tilføjelse til vores miljø.”

For yderligere information:
Jørn Blom Hansen
Sportschef
71703917