Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Carl-Emil Haunstrup forlænger: Klar til at lægge endnu flere lag på

By 03/03/2022september 5th, 2022No Comments

Blev fløjspiller, fordi han var for lille til andre pladser – men han er vokset med opgaven – Foto: Jan F. Stephan

– Det er altid dejligt, når lokale spillere forlængere – og når det tilmed er en, som kontinuerligt har holdt et højt niveau, bliver man ekstra glad. Carl-Emil Haunstrup lægger bare lag på år efter og år og jeg er helt overbevist om, vi endnu ikke har set det bedste fra Carl. Han er på vej ind i sine bedste år og dem er jeg stolte over, han skal have i Nordsjælland.
Rosen kommer fra cheftræner Simon Dahl til højrefløjen, som nu napper yderligere to år i den grønne trøje. Og Carl-Emil Haunstrup har heller ikke været i tvivl om underskriften:
– Jeg er glad for at være i klubben og vi har fået et virkelig godt træningsmiljø. Hvis vi bliver ved med at knokle som vi nu gør, så synes jeg fremtiden i Nordsjælland ser meget lys ud og det ville jeg gerne være en del af.
 
Det gælder om at være klar!
Fornylig scorede han målet, der gav det ene point i Skive, da uret viste 59.59!
– Jeg ved godt, hvad tidspunkt det var, men én skal jo ta’ den, så jeg var ikke nervøs – men det er selvfølgelig rart, at den går ind, siger han med sit skæve smil.
Da han begyndte at træne med Nordsjælland Håndbold spillede han højre back i Team Helsinge Håndbold, men da han kom med i truppen for syv sæsoner siden blev han ifølge eget udsagn sat på fløjen, fordi han ikke var så stor!
Og det passer ham fint at have dén plads – selv om han i nogle kampe kan stå længe og vente på boldene:
– Jeg synes jeg bliver fodret en del af Thomas Kjærgaard og Jesper Dahl – og det gælder bare om at være klar, når man får bolden!
 
Bliver bedre og bedre
Han er helt enig med Simon Dahl i, at han hele tiden har udviklet sig: Den boldglade dreng har de senere år fået smag for den fysiske træning, og synes især, han har udviklet sig fysisk – men også afslutningerne er blevet bedre. Og han synes stadig der er noget at forbedre – og at det er sjovt at spille håndbold.