Udebane
17/04 - kl. 19:30
KIF vs NH
Skip to main content
Nyheder

Anfører takker af: – Tid til at komme videre

Andreas Nielsen spiller sin femte og sidste sæson i Nordsjælland Håndbold

Efter fem år i Nordsjælland Håndbold takker anfører Andreas Nielsen af med udgangen af denne sæson:

– Jeg fik en super god mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til. Og jeg føler det er tid til at komme videre, siger Andreas Nielsen, der endnu ikke vil løfte sløret for, hvilken ligaklub, han skal spille for næste sæson.

Stregspilleren, som 4. november bliver 23, rundede ligakamp nummer 100 for Nordsjælland Håndbold i januar, og det er hans anden sæson som anfører. Og dét var et tilbud, han lige skulle tænke over:

– Det betyder opgaver – jeg kan godt li’ at have opgaver, men hidtil har de ikke hvilet tungt på mig. Jeg er nu med til at skabe sammenhold og gejst. Og når jeg sagde ja, er det også fordi jeg tror, at det kan være med til at udvikle mig og ikke »bare« til at blive en god håndboldspiller, har han tidligere fortalt.

Andreas Nielsen opfatter sig som spillernes mand og et bindeled mellem spillere og trænere: han skal typisk formidle ønsker fra spillerne videre.

Og ifølge sportschef Jørn Blom Hansen var anførerrollen ikke tilfældig:

– Andreas blev valgt på grund af hans menneskelige kvaliteter og dét, at han vil gå forrest. Vi har været rigtig glade for at have ham hos os og ønsker ham held og lykke fremover.

Når Andreas Nielsen selv skal sætte ord på sine styrker på banen, er det gribeevne, bevægelighed i forsvaret og aggressivitet. 

Historien om Andreas Nielsen og Nordsjælland Håndbold er også historien om en ung knægt, som startede med ind i mellem at træne med ligaholdet. Det førte til en kontrakt og så senere udnævnelsen til anfører. Og nu er han så klar til det næste skridt i håndboldkarrieren.