Turen går til Skanderborg

Endelig er det blevet kampdag igen og søndag går turen til Skanderborg, hvor vi glæder os til endnu engang at krydse klinger med Skanderborg Håndbold, som vi senest mødte for omkring 3 uger siden i pokalen, hvor det desværre blev til et snævert nederlag på 18-19, efter en kamp som bar præg af store målmands præstationer i begge ender af banen.
Det var en kamp, hvor vi i store perioder spillede ganske fornuftigt, med rigtig god energi og god indstilling, men vi også havde lidt udfald som var dyre, og det gjorde at vi hang efter det meste af kampen, og alligevel havde vi flere muligheder for at komme helt op i slutningen af kampen, men vi manglede den sidste kynisme og desværre løb Skanderborg med sejren.

Vi ser frem til at kunne få revanche, men ingen tvivl om at det bliver en hård opgave, da vi godt ved, at Skanderborg på hjemmebane er en hård nød at knække, men for første gang i denne sæson kan vi – bortset fra Nicolas selvfølgelig – se frem til at være fuldt mandskab, og vi føler fortsat at vi lægger lag på vores spil, hver eneste gang vi spiller og træner så vi har bestemt troen på, at vi kan skabe et godt resultat søndag eftermiddag.

Det kræver en stor og solid indsats, hvor vi skal begrænse vores mindre gode perioder i kampene, vi skal fighte og give alt i alle aktioner og så skal vi udvise kynisme i begge ender af banen, hvis vi skal have begge point med retur til det Nordsjællandske.

Vi håber også at mange af vores fantastiske og trofaste fans tager turen til Skanderborg, så vi kan få den optimale opbakning på en svær udebane.