Trist afslutning på en fantastisk sæson

Santander Cup: HØJ Elite-Nordsjælland Håndbold 33-27 (18-10).
Målscorere: Carl-Emil Haunstrup 8, Kasper Kisum 5, Nichlas Hald 4, Jeppe Cieslak og Anders Agger hver 3, Tobias Jørgensen 2, Mathias Møller og Nicolas Lundbye hver 1.
Spillet 23. april 2021 i Ølstykkehallen uden tilskuere.

Nordsjælland Håndbold sidste kamp – en pokalkamp, hvor vinderen gik videre til 1/8-finalen – skulle vise sig at blive en trist afslutning på en fantastisk sæson, idet NH tabte stort.
Kampen var sæsonens sidste og inden var der lagt op til, at der skulle sluttes af med maner mod HØJ Elite, men det vist sig ikke at være tilfældet. Der er vist ingen tvivl om at reaktionen på en hård sæson og kulminationen på oprykning til Ligaen havde sat sine spor.

Hjemmeholdet tog styringen fra start
NH kom hurtig bagud og der skulle gå hele seks minutter inden NH fik bolden i netmaskerne. NH havde de første mange minutter masser af skud på mål, men ind ville bolden ikke: enten var det HØJ Elites målmand Rasmus Døssing, der parerede eller også var det NH-spillerne, der ikke kunne få indstillet kanon.
Da der var spillet ti minutter af kampen var cheftræner Simon Dahl nødsaget til at tage en time-out i håbet om at kunne få vækket spillerne, for her var stillingen 6-2 til hjemmeholdet.
Desværre blev det ikke meget bedre og HØJ Elite kunne gå til pause med en føring på 18-10. Første halvlegs ti mål blev hovedsagelig sat ind af NH’s topscorer i kampen Carl-Emil Haunstrup.

Førte med ti mål
2. halvleg blev stort set ikke bedre set med NH’s øjne, idet HØJ Elite på et tidspunkt var foran med ti mål. NH kunne slet ikke få sit spil til at fungere. I slutfasen fik NH dog reduceret en smule, så nederlaget blev reduceret til slutresultatet 33-27.

Stillingen i løbet af kampen: 1-0, 3-1, 7-2, 9-4, 11-5, 13-6, 16-9, 16-10, 18-10. 2. halvleg 18-11, 20-12, 23-14, 24-16, 26-17, 30-20, 31-22, 31-24, 32-25, 33-26 og 33-27.

Sæsonen er nu endegyldigt slut og alle trænger til en velfortjent pause og der er kun at ønske spillere og ledere tak for denne sæson og endnu engang tillykke med oprykningen til Ligaen og ikke mindst god ferie og på gensyn til en ny spændende sæson efter ferien, hvor publikum forhåbentlig igen kan se jer spille.