Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Invester i Nordsjællands samlingspunkt

Nordsjælland Håndbold udbyder for to millioner kroner folkeaktier for at nå en plads i Top-8 og for at styrke talentudviklingen – og 750 kroner er nok for at blive medejer af Sjællands førende Ligaklub.
 
– Nu har spillerne sikret Nordsjælland Håndbold oprykning til Ligaen – nu skal vi have styrket de økonomiske muskler, så vi kan løfte Nordsjælland Håndbold til nye højder og skabe folkefest i hallerne. Det forener Nordsjælland, samtidig med at vi styrker vores fokus på udvikling; både af talenter og i alle andre sammenhænge.

Sådan siger Jørgen Simonsen, der er formand for Nordsjælland Håndbold, som derfor i perioden 1. maj-30. juni udbyder aktier for to millioner kroner.

Bestyrelsen lægger ikke skjul på, at målet bl.a. er en plads i Top-8 inden for de kommende tre år, og formanden understreger, at driften er der god styr på, så pengene skal styrke egenkapitalen, så udviklingen kan fortsætte og udbygges.

– Nordsjælland Håndbold er det eneste fælles brand i Nordsjælland og vi lancerer aktieudvidelsen under sloganet »#NH4Alle – Fællesskabet i Nordsjælland«. Og der er virkelig tale om en folkeaktie: Da den mindste investering er 750 kroner, mener vi, at rigtig mange kan være med, bemærker Jørgen Simonsen.
Både private og firmaer kan købe aktier – og formanden peger på, at firmaer også kan bruge dem som medarbejdergaver.

Folkefest og talentudvikling
Nordsjælland Håndbold består af Ligaholdet og et U17- og et U19-hold af talenter, som overbygning på de tre moderklubber Helsingør Håndbold, Hillerød Håndboldklub og Team Helsinge Håndbold.
Flere end 100 partnere støtter allerede NH, og de er med i nok Nordsjællands stærkeste og mest alsidige erhvervsnetværk.

Intentionen er også at skabe folkefest med flere end 2.000 tilskuere til hjemmekampene og et attraktivt udviklingsmiljø for unge spillere, som derfor ikke behøver rejse til andre dele af landet for at forene håndbold med uddannelse.
Nordsjælland Håndbold vil være kendt for sine klare værdier: talent, udvikling, fællesskab og oplevelser med fight og kvalitet.
 
– Nordsjælland Håndbold skal være noget, alle i Nordsjælland kan være stolte af. Og selv om det er topprofessionel organisation, så er der også plads til smil og hygge, understreger formanden.
 
Du kan læse mere om, hvordan du kan blive aktionær i Nordsjælland Håndbold på hjemmesiden: https://www.nordsjaelland-haandbold.dk/nh4alle.html