30/03 - kl. 19:00
NH vs TTH

Trist nederlag til BSH

By 10/03/2020september 5th, 2022No Comments

Aftenens kamp uden tilskuere blev en tam forestilling – og om det var dét, der også smittede af på kampen,
skal være usagt. NH tabte kampen 30–34.
De to hold fulgtes ad indtil stillingen 5-5, herefter bragte BSH sig efter et kvarter foran 6–9, inden NH fik
reduceret til stillingen 7–9. NH brænder en del chancer og det straffes omgående af BSH. NH havde svært
ved at komme helt på lige med BSH – resten af halvlegen var der 2 måls forskel. De sidste minutter af 1.
halvleg øgede BSH forspringet til 13–18 inden NH reducerede på straffe i slutsekunderne til
halvlegsresultatet 14– 18.

Lige ved og næsten
2. halvleg var ikke mange sekunder gammel før BSH’s Michael Knudsen blev ramt af den anden to
minutters udvisning. NH fik reduceret til 1- 19. Efter 10 minutter havde NH reduceret BSH’s føring til 19–22.
Desværre kom NH ikke tættere på BSH.
Med 10 minutter igen er BSH foran 24–31 og NH har svært ved at udnytte chancerne, bl.a. i forbindelse
med overtal, idet BSH havde en del 2 minutters udvisninger i 2. halvleg.
Kampens spiller blev velfortjent Kasper Kisum som også blev holdets topscore med i alt 12 mål.
Kampens resultat bevirker, at NH skal vinde de næste to kampe, hvis holde skal overleve i Ligaen, og det er
der ingen tvivl om, at de vil kæmpe for til allersidste fløjt.
Næste kamp er mod Kolding i Kolding på mandag 16. marts og den kamp skal vindes. Det forventes at også
denne kamp vil blive uden fans pga Coruna-virus og det er en underlig fornemmelse at spille for tomme