Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

To studerende i klemme på grund af tilskuermanglen

By 09/03/2020september 5th, 2022No Comments

De skulle have udleveret spørgeskema til Nordsjælland Håndbolds kamp mandag – læs hvordan du kan hjælpe dem så de kan bestå

Da statsminister Mette Frederiksen i fredags opfordrede til at aflyse arrangementer med +1.000 deltagere trak hun samtidig tæppet væk under to studerende: Deres bacheloropgave er nu alvorligt i fare!
– I forbindelse med vores bachelorprojekt ønsker vi at lave en konkret undersøgelse af tilskueropbakningen til Nordsjælland Håndbolds hjemmekampe. Undersøgelsen foretages med henblik på at øge tilskuertallet og den generelle opbakning til klubben, både sportsligt og kommercielt, fortæller Laura Knudsen, som sammen med Jakob Frilund laver opgaven.
De to læser erhvervsøkonomi og erhvervssprog på SDU i Odense og opgaven går ud på at give bud på, hvordan Nordsjælland Håndbold kan få flere tilskuere til hjemmekampene.
Spørgeskemaundersøgelsen er essentiel i opgaven – og dermed for at de består – og de havde planlagt at udlevere spørgeskemaer til publikum mandag aften i Royal Stage i Hillerød, hvor NH møder Bjerringbro-Silkeborg kl. 19.30.

Men da kampen spilles uden publikum røg dén mulighed.
– Det har derfor store konsekvenser for både Nordsjælland Håndbold og vores uddannelse. Vi er meget afhængige af antallet af besvarelser og dette betyder, at vi er nødt til at benytte alternative platforme. Vi håber meget, du vil hjælpe både os og Nordsjælland Håndbold ved at besvare vores spørgeskema, opfordrer Laura Knudsen.
Du kan hjælpe de to studerende ved at svare på spørgsmålene her:
https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=DREPQWY6U512
Blandt besvarelserne udtrækkes en vinder af en spillertrøje fra Nordsjælland Håndbold. For at deltage i lodtrækningen skal du afgive din mail – men det er ikke en betingelse for at svare.

Du hjælper også Nordsjælland Håndbold
For Nordsjælland Håndbold har besvarelserne også en værdi: 
– Vi arbejder på at få flere til at opleve den intense stemning ved en ligakamp, og har glædeligvis                    set en stigning de seneste måneder. Også derfor er det så ærgerligt, at vi mandag må spille i en tom Royal Stage, siger kassemester H.P. Dueholm.

NH indviede Royal Stage 23. november med en forbedring af den ti år gamle publikumsrekord:                    2.917 fyldte arenaen. 14. december mødte 1.048 op og 31. januar 1.825 i Royal Stage.                               
Tirsdag 11. februar i Helsingør Hallen kom 1.585 og 29. februar 990 i Helsinge Hallerne.
Altså et gennemsnit på 1.673 per kamp over de sidste fem hjemmekampe – hvor det i første                             del af sæsonen lå på 8-900!