Hillerød
30/03 - kl. 19:00
NH vs TTH

Sikker Sejr mod Ajax

Nordsjælland Håndbold lukkede sæsonen 18-19 med en sikker sejr på 29-21 mod Ajax i Baunehøj Hallen i en tidlig aften kamp. Det betyder at den nye sæson sandsynligvis starter med 1/8-finalen i Santander-cup.
Det var også den sidste kamp med Ian Marko Fog som cheftræner samt en hel del spillere og fra start kunne man fornemme, at denne sidste kamp ville alle – ledere som spillere – som forlader NH sige farvel med maner, og de spillere der skal bære næste sæson igennem viste ligeså, at vi kan – vi vil, spændende bliver det at følge vores tilbageblivende og kommende nye spillere.
De to hold fulgtes ad de første 10 min., hvor stillingen var 4-4, men herfra gik det stærkt, NH trak fra anført af Kasper Kisum. Efter 12. min. fik Johan Meklenborg comeback efter en skadespause på 3 mdr. og forspringet blev yderligere øget, og efter et kvarter var NH foran med 4-9.
Johan Meklenborg havde ikke glemt hvordan bolden skulle i mål, og i de første tre angreb, der var efter hans tilbagevenden blev bolden sendt i mål. Forinden havde Mek et par assist til bl.a. andet Lasse Uth som omsatte afleveringerne i mål.
NH fortsatte med at øge føringen og halvlegen sluttede af med en føring på 9- 17. Årsagen til at Ajax ikke fik scoret flere mål var den ”levende” mur i målet. Mike Jensen havde hele halvlegen igennem den ene store redning efter den anden.
2. halvleg startede som 1. halvleg sluttede, idet NH øgede forspringet og i løbet af de første 5 min. havde de bragt sig foran med 10 mål – 9-19. Denne føring holdt langt hen i kampen. Ajax fik dog pyntet lidt på resultatet midt i halvlegen, men i de sidste 10 min. var det så Aku Kreutzmann der rullede sig ud, idet han scorede 4 mål i rap til stillingen 20 – 27. Slutresultatet blev 21-29 – sidste mål blev sat ind af debutanten August Hall.
Alle spillere kom i spil, hvilket betød at de helt unge også kom på banen.
Stor ros skal lyde til hele holdet, idet de kampen igennem holdt fast og ikke lod sig gå på af nogle ind imellem hårde taklinger, som særligt gik ud over Andreas Nielsen på stegen, men en særlig ros skal lyde til: Mike Jensen – som pillede den ene bold ned efter den anden – han havde en rimelig høj redningsprocent
Johan Meklenborg – flot comeback med 6 mål og ikke mindst mange assist.
Lasse Uth – som fik sat hele 5 bolde i mål
Aku Kreutzmann – fandt storspillet frem de sidste 10 min. og scorede 4 mål.
Til kampen var mødt ca. 100 fans op for at bakke holdet op, men ikke mindst for at sige farvel til cheftræner og spillere som forlader klubben (Ian Marko Fog, Mike Jensen, Johan Meklenborg, Lasse Uth, Aku Kreutzmann, Dan Beck-Hansen og Mohamed Aktham – og hvis man skal tro Johan M så vandt fanzonen også suverænt kampen om hallen.

Nordsjællland Håndbolds lod ligger nu klar i bowlen til næste runde i Santander  cup, sammen med TMS, GOG og Sydhavsøerne fra øst og Skanderborg, Skjern, Ribe, Kolding, Tønder, BSV, Sønderjyske, Ålborg, Mors-Thy , Lemvig, Århus og sandsynligvis Holstebro. Det betyder at vi ryger i 2. seedingslag, så modstanderen bliver en hjemmekamp mod et af top-8 holdene.

Nordsjælland siger tak til Kirsten for endnu et forrygende kampreferat.