Nordsjælland taber i Thy hallen

By 22/02/2020september 5th, 2022No Comments

Mors-Thy Håndbold-Nordsjælland Håndbold 33-28 (17-17).

Målscorere: Carl-Emil Haunstrup 11, heraf 7 på straffe, Mathias Møller 4, Frederik Iversen og Jesper Dahl hver 3, Kasper Kisum, Andreas Agger og Tobias Jørgensen hver 2 og Mathias Cambell 1.
Topscorer for Mors –Thy blev Bjarke Christensen med 8.
Udvisninger: Mors-Thy 4, hvoraf 1 var direkte rødt kort til Allan Toft Hansen – Nordsjælland Håndbold 3.
Tilskuere: 1.200 i THY Hallen, Thisted.

Fredagens kamp i Thisted blev desværre ikke til en sejr til NH, idet holdet tabte med fem mål. NH var draget afsted mod Thisted i håbet om, at de seneste tre kampe med point skulle følges op i fredagens kamp.
Kampen var dårligt fløjtet i gang før NH fik tilkendt straffe, som Carl-Emil Haunstrup scorede sikkert på og bragte NH foran 0-1 – blot 44 sekunder inde i kampen. Carl-Emil Haunstrup bragte efterfølgende hurtig NH foran 1-2.
Efter 6 minutter blev der igen dømt straffe til NH, som Carl-Emil Haunstrup udnyttede og bragte NH foran 2-3.
Mors-Thy fik dog hurtigt bragt balance i målregnskabet og efter 10 minutter havde holdet bragt sig foran 6-5.
Kort efter blev både Kasper Lindgren og Jesper Dahl sendt til afsvalingen i to minutter. De følgende ti minutter øgede Mors–Thy deres føring, og stillingen efter knap 20 minutter var 10-8. Carl -Emil Haunstrup reducerede på straffe til 10–9.

Direkte rødt kort – for anden kamp i træk
Med små 10 minutter igen havde NH bragt sig foran 11–12. Mors–Thy fik dog udlignet og i det følgende angreb blev Kasper Kisum ureglementeret angrebet, med det resultat at der blev dømt straffe til NH og direkte rødt kort til Mors- Thy’s Allan Toft Hansen.
At Kasper Kisum er topscorer gør tilsyneladende, at modstanderne går hårdt til ham: For det er anden kamp i træk, at en tackling af ham udløser direkte rødt kort:
– Jeg fik en hånd i ansigtet – og havde tidligere fået en løftet skulder i ansigtet, fortalte han bagefter.
Carl-Emil Haunstrup scorede atter til 12 13. NH bragte sige yderligere foran 12 – 14, 14-15, 15-16, men desværre udlignede Mors-Thy i det efterfølgende angreb og bragte sig foran 17-16, men med 4 sekunder før tid udlignede Mathias Møller til 17-17 som blev halvlegsresultatet.

Dyr udvisning
NH startede 2. halvleg med at bringe sig foran med to mål: 17-19, men igen fik Mors –Thy udlignet. De følgende 10 minutter var der nærmest stillingskrig, idet ingen af holdene kunne ramme målet.
Efter et kvarter af 2. halvleg var stillingen 21-21, NH blev ramt af en 2 minutters udvisning – og det skulle vise sig at blive dyrt, idet Mors-Thy bragte sig foran 23-21.
NH kom yderligere bagud og med små 10 minutter igen var stillingen 28-23. I denne periode smed NH bolde væk (fejlafleveringer – regelfejl m.m.) og Mors – Thy øgede yderligere til 30–24, og det begyndte at se sort ud for de grønblusede og desværre kom NH ikke meget nærmere:
– Da vi var foran med to mål troede vi, at vi kunne lukke kampen, men efter udvisningen fik de et par hurtige mål, konstaterede Kasper Kisum.
Med dette resultat og de øvrige fredagskampe hvor de nærmeste konkurrenter også var i kamp, men fik point, idet de spillede uafgjort, kom NH ikke nærmere væk fra sidstepladsen, men der er fortsat fem kampe endnu, så slaget er ikke tabt: der skal blot point på tavlen i de sidste kampe.
Næste kamp er hjemmekampen lørdag 29. februar i Helsinge Hallerne mod Ribe/Esbjerg.