Danmarks bedste hold dansede bedst

NH-Aalborg Håndbold: 25-32 (12-17).
NH’s målscorere: Kasper Kisum 5, Mathias Møller 4, Matias Cambell 4 (2 på straffe), Jesper Dahl og Frederik Iversen hver 3, Andreas Nielsen, Carl-Emil Haunstrup og Tobias Jørgensen hver 2.
Udvisninger: 2 til NH.
Man of the Match: Matias Campbell. Kampens Konge: Marcus Holmén.
Tilskuere: 869 i Helsinge Hallerne 27. november 2019.

– Vi har tænkt os at byde dem op til dans, skrev cheftræner Simon Dahl om Aalborg Håndbold i Kampavisen.
Og det var lige hvad hans bror Jesper Dahl gjorde 40 sekunder inde i kampen, hvor han med et gennembrud bragte NH foran 1-0 – men så udlignende Aalborg og kom flere gange 4-5 mål foran. Men NH-spillerne viste en forrygende kampånd og kæmpede godt i et højt tempo og efter 12 minutter udlignede topscoreren Kasper Kisum til 5-5.
Halvlegens sidste 5 minutter kom gæsterne foran med 5 mål – men det positive var, at NH på intet tidspunkt gav op, men blev ved med at presse stærkt sekunderet af den altid hørbare Fanzone.

God start på 2. halvleg

2. halvleg startede med et straffe til Aalborg, hvor målmand Marcus Holmén fik presset Sebastian Barthold til at ramme stolpen og et lille minut senere reddede NH’s anden målmanden Frederik Andersson et skud efter gennembrud.
Men selv om halvlegen således startede godt, holdt gæsterne forspringet på 3-4 mål og efter 15 minutter førte Aalborg med 19-14, men symptomatisk for NH’s spillerens kampgejst, så reducerede Jesper Dahl inden for ét minut til 16-19.
Det skal også noteres, at Man of The Match, 18-årige Matias Campbell, førte an i presset og scorede alle sine 4 mål inden for de sidste 12 minutter og desuden havde et skud, som blev blokeret, og et som blev reddet af målmanden.

Blev ikke danset ud af banen

NH brændte 2 straffekast og havde en håndfuld skud på træværket og dén slags er er der ikke råd til. Omvendt tæller det på positivsiden, at minutterne, hvor NH ikke scorer, reduceres, og som Mathias Møller konstaterede bagefter, så blev aftalerne holdt – noget som cheftræneren Simon Dahl ellers har peget på ikke skete i de foregående kampe.
Ligeledes var det en fornøjelse at se et undertippet hold, som på ingen måde var bange for Danmarks stærkeste håndboldhold, men gik til opgaven med stor optimisme og gejst. Og NH blev bestemt ikke danset ud af banen!