Skip to main content
Nyheder

VELKOMMEN TIL AALBORG

Sikke en fest, vi havde i lørdags – eller i hvert fald inden kampen og i første halvleg. Hold da op en kulisse, en stemning og et niveau, vi lagde for døren. Vi blev båret frem af et fantastisk medlevende publikum, og da vi i anden halvleg var allermest pressede, var I der igen. Tak for den fremragende støtte! 

Nederlaget gjorde ondt. Rigtig ondt. Vi var voldsomt skuffede efterfølgende – mest af alt over, at vi ikke var dygtigere på tingene i anden halvleg, hvor vi desværre aldrig fandt niveau i særligt forsvarsenden. 

Heldigvis er det bare Aalborg, der kommer besøg i dag, og sjældent har vi da været i et så fint selskab. Barcelona, Skjern, Barcelona, BSH, Paris, Nordsjælland og Flensborg. Av for et program, men ikke desto mindre er de forsvarende danske mestre og pokalvindere landet i Helsinge på en kold onsdag aften – og vi har tænkt os at byde dem op til dans. 

Nærmere præsentation er næppe nødvendigt, for det er et stjernespækket mandskab, der repræsenterer 9000 Aalborg og de ligger da også suverænt nr. ét. 

Vi jagter altid det maksimale, vi går altid efter sejren og vi giver aldrig op – men i dag vil jeg rigtig gerne vinde og have håneretten over min gode ven og landstrænerkollega Stefan Madsen. 

Rigtig god kamp!