Nordsjælland Håndbold stadig nummer 1 efter sejr mod Otterup!

1. division: Nordsjælland Håndbold-Otterup HK: 30-28 (18-13).
Målscorere: Kasper Kisum 7, Tobias Jørgensen 6, Jeppe Cieslak 5 (2 på straffe), Anders Agger 4, Carl-Emil Haunstrup og Nichlas Hald hver 2, Tobias Rasmussen, Matias Campbell, Andreas Nielsen og Mathias Møller hver 1.
Udvisninger: 4 til NH, 3 til Otterup.
Straffe: 4 til Otterup, 3 til NH.
Man of the Match: Anders Agger.
3. februar 2021 I Royal Stage uden tilskuere p.gr.a coronarestriktioner.

3 målmænd kom i den grad i fokus: Marcus Holmén og Frederik Andersson fra Nordsjælland Håndbold og Frederik Odder Skou Hansen fra Otterup:

Marcus Holmén og Frederik Hansen passede målene det meste af kampen og de havde et hav af redninger, mens Frederik Andersson kom ind på et særdeles kritisk tidspunkt og reddede et straffe med 3 minutter igen.

Kampen igennem diskede Marcus Holmén op med superredning efter superredning. Det var en kamp, hvor NH især i starten havde svært ved at trænge gennem gæsterne permanente 5-1 forsvar og hvor der var nogle uheldige huller i midterforsvaret.

Selv om Otterup kom foran 1-0 satte NH sig stille og roligt på kampen og efter 12 minutter ved stillingen 8-6 tog NH en timeout – og så gik det mod en komfortabel føring, der det meste af kampen lå på 4-6 mål.; ja på et tidspunkt var føringen på 7 mål!

Intense 5 slutminutter
Knapt 8 minutter før tid førte NH 28-23 og de 2 point så SÅ sikre ud – det var vel bare et spørgsmål om hvor stor sejren ville blive!

Men NH havde det svært mod 5-1 forsvaret og gik i stå, mens bolden blev spillet på tværs. Og gæsterne begyndte at lave mål: Fra det 49. minut og 7 minutter frem scorede Otterup 4 mål uden at NH scorede.

Og med knapt 5 minutter igen var NH kun foran med én: 28-27. Som cheftræner Simon Dahl bagefter konstaterede til Frederiksborg Amts Avis:

– Vi brænder 9 frie chancer i det sidste kvarter. Det blev noget rod, sagde han efter at have bemærket, at »det er galimatias, at der skal blive spænding«, fordi NH havde kampen under kontrol.

De sidste 5 minutter blev hektiske og alle på bænken stod op, mens spillerne på banen fik mobiliseret en styrke:
Anders Agger fik sin 2. udvisning, assistenttræner Torben Nilesen fik en advarsel, Otterup brændte et straffe 3 minutter før tid ved 29-27 og med halvandet minut igen løftede Marcus Holmén ét af sine lange ben op og reddede et skud fra en fri spiller – men med et mål til 30-27 ét minut før tid cementerede Tobias Rasmussen sejren og de 2 vigtige point. Og førerpositionen er bevaret.

Vi livestreamer søndagens hjemmekamp
Træningen inden næste hjemmekamp på søndag 7. februar kl. 16 mod SUS Nyborg vil givet blive brugt på at få lukket forsvaret:

– Vi lukkede alt for mange mål ind, som Tobias Jørgensen konstaterede efter kampen, hvor han også i høje toner roste de 2 forrygende NH-målmænd.

Søndagens hjemmekamp mod SUS Nyborg vil blive livestreamet: Gå ind på NH’s Faceboook-side eller hjemmeside, så vil der lige op til kampstart dukke et link op.