Nordsjælland Håndbold spiller lige op med TTH Holstebro

Aftenens kamp i Holstebro blev en meget lige kamp og holdene delte point med et slutresultat på 28-28, med et halvlegsresultatet 13-13.
De to hold fulgtes af hele kampen – og første halvleg var der ikke mere en d 1 mål i mellem dem og de to hold skiftedes til at være foran.
Der var en del regelfejl til begge hold, hvilket medførte at specielt TTH Holstebro fik en del mål på kontra løb primært med Magnus Bramming som skarpskytte.
Starten af 2. halvleg her- følger de to hold fortsat hinanden indtil stillingen 16-16, så trækker TTH Holstebro fra og efter 10 min. af 2. halvleg er stillingen 20-16 til TTH Holstebro. NH får i den periode et udvisning og har nogle regelfejl som fluks straffes t TTH Holstebro. NH vælger at tage timeout og det skulle vise sig, at være en god ide, idet NH får reduceret, men TTH Holstebro svarer igen og efter et kvarter er stillingen 22-19.
Mike Jensen har et par redninger og NH får reduceret yderligere og kommer på 22-21 ved straffe begået mod Mikkel Palmer og eksekveret af Johan Meklenborg.
Det sidste kvarter bølger stillingen også frem og tilbage, men fortsat med TTH Holstebro i front. 1 min før tid har Mike en af sine mange redninger, og på et kontramål kan Johan Meklenborg bringe balance i målregnskabet til stillingen 24-24.
De sidste fire minutter af kampen er det specielt Lasse Uth på assist fra Kasper Kisum, der holder NH inden i ”varmen” og med knap 1½ min. er stillingen 28-28. TTH har et skud på stolpe og med knap et halvt minut vælger NH at tage time out. I det sidste angreb har Kasper Kisum et skud på stolpen, så med lidt held kunne det have blevet til to point. Der er dog ingen tvivl om, at det uafgjorte resultat er alle stolte og glade for.
Alle mand var i øvrigt ikke klar til kampen, idet Tobias Jørgensen kom lettere til skade ved mandagens træning – håber at han er klar til kampen på lørdag.
Nu er der så en lang hjemtur, hvor der kan glædes over point på kontoen, og så skal der ellers lades op til næste kamp som allerede er på lørdag i Helsingør Hallen,hvor Ålborg venter. I øvrigt taber Ålborg Håndbold dagens hjemmekamp mod Skanderborg med 25-29.
Fakta: Målscore: Johan Meklenborg 7 heraf 2 på straffe, Kasper Kisum og Lasse Uth hver 5, heraf scorede Kasper Kisum 1 på straffe, Andreas Nielsen, Dan Beck-Hansen og Nicolas Lundbye hver 3, Jesper Dahl og Carl Emil Haunstrup hver 1.
Udvisninger:
3 til TTH Holstebro og 4 til Nordsjælland Håndbold
Tilskuere: 1707

Stillingen i løbet af kampen: 1-0, 1-1, 3-4, 6-6, 7-6, 9-10, 11-10, 13-13,14-13, 16-15, 18-16, 20-16, 20-17, 21-18, 22-19, 23-21, 24-22. 24-24, 25-24, 25-25, 27-26, 28-27, 28-28